Bakan Gürcan Çubuk’ta Çocuk ve Yaşlılarla Bayramlaştı

Bakan Gürcan Çubuk’ta Çocuk ve Yaşlılarla Bayramlaştı

Bakan Gürcan'ın Çubuk Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyareti Bakan Gürcan çocukları makamında kabul etti

Bakan Gürcan'ın Çubuk Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyareti Bakan Gürcan çocukları makamında kabul etti-

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Gürcan, rehabilitasyon merkezinde kalan kız çocuklarıyla makamında bir araya geldi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan kız çocuklarıyla makamında bir araya gelerek, bayramlaştı.

Geçen hafta merkeze ziyarette bulunduğunu hatırlatan Gürcan, çocukların evlerini ve odalarını çok beğendiğini belirtti.Gürcan, çocukların resim yaptığını öğrendiğinde, son zamanlarda popüler ve rahatlatıcı özelliği olan büyüklere yönelik boyama kitabından hediye etmeye karar verdiğini söyledi. Gürcan, "Boyamaların bitiminde fotoğrafını çekip bana gönderin" dedi.

Çocukların, "Bir daha Saray'a gelecek misiniz" sorusuna Gürcan, "Saray'a boyamalarınızı görmeye geleceğim" karşılığını verdi.Kendisinin de bu kitaptaki boyamaları severek yaptığını, bu nedenle kızlara bayram hediyesi olarak vermek istediğini söyleyen Gürcan, boyamalarının fotoğrafını çekip Instagram'dan paylaştığını dile getirdi.Gürcan, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin son 10 yılda gelişim gösterdiğini anlattı.Çocuklarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren Gürcan, iki kız çocuğunun doğum gününü pasta keserek kutladı.Çocuklara taleplerini soran Gürcan, kızlardan birinin sesinin güzel olduğunu hatırlatarak, şarkı söylemesini istedi.

-Bakan Gürcan'dan bayram ziyareti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Gürcan, çocuk ve yaşlılarla bayramlaştı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, çocuk ve yaşlıların bayramını kutladı. Gürcan, Kurban Bayramı dolayısıyla Saray Çocuk Evleri Sitesi'ni ziyaret ederek, burada kalan çocuklarla bayramlaştı. Yetkililerden bilgi alan Gürcan, merkezi gezdi, çocuklarla uzun süre sohbet etti. Çocuklara oyuncak dağıtan Gürcan'a, ebru sanatıyla yapılan tablo hediye edildi.

Bakan Gürcan, daha sonra, Saray Çocuk Evleri Sitesi'ndeki bazı çocuklarla birlikte Çubuk Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne geçerek, buradaki yaşlıların bayramını kutladı.

Çubuk’a gelişinde Bakan Gürcan’ı Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş karşıladı. Başkan Acehan, Bakan Gürcan’a Melihşah’ta yaşlı ve alzheimer hastalarına yönelik yapılması planlanan proje hakkında bilgi vererek projenin biran önce hayata geçirilmesi konusunda destek istedi.

Başkan Acehan, Bakan Gürcan’a ilçede istihdam konusunda büyük bir boşluğu dolduran Süleyman Demirel Huzurevi’nde devam eden tadilat çalışmasının biran önce bitirilmesi ve faaliyete geçilmesi konusunda ilçe olarak isteklerini de bildirdi.   

Başkan Acehan ve Bakan Gürcan birlikte huzurevini ziyaret etti. Burada yaşlılarla sohbet eden Bakan Gürcan, Necla Kızılbağ Huzurevi'nin tefrişatına destek isteyen Necla Kızılbağ'a, yardım sözü verdi. Bakan Gürcan, yapılan ikramın ardından, yaşlılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

2dsc08913.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum