Bakan Atalay;Üniversite Çubuk'ta Kurulacak

Bakan Atalay;Üniversite Çubuk'ta Kurulacak

Çubuk Belediyesi ve sivil toplum kuruluşlarının verdiği iftar yemeğine katılan İçişleri Bakanı Beşir Atalay, burada yaptığı konuşmada Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Çubuk'ta Kurulacak dedi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan şunları söyledi"Sayın Bakanımız iftar yemeğinde İlçemizin Özlemle beklediği müjdeyi verdi.Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Çubuk’ta kurulacak,Bayramdan sonra kurucu rektör ataması yapılacak.Dolayısıyla ben,Sayın Başbakaınımıza,Bölge Milletvekillerimize ve Ak Parti İl Başkanımıza teşekkür ediyorum.

Çubuk’ta emeği geçen Kaymakamımız Sayın Meftun Dallı ya,Belediye Başkanımız sayın Lokman Özden’e ,Teşkilat mensuplarımıza ,Üniversite konusunu kendisine dava edinen Çubuk Platformu Başkanı sayın Ahmet Yalçın ve Platform üyelerine, Çudef Başkanı sayın Recep Taş ve yönetim kurulu üyelerine, bu konuda emeğini esirgemeyen tüm çubuk halkına ve çubuk sevdalılarına gönülden teşekkür ediyorum.

12 Eylülde halk oylaması var.Çubuk’umuz  her dönemde Ak Partiye büyük destek vermiştir.Takdire şayandır.2007’de İlçemiz Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesi oylamasında % 83 oy vererek destek verdi.

 12 Eylüldeki dabe anayasasına son verecek referandum içinde aynı düzeyde bir katkının değerli çubuk halkımız tarafından verilmesini umut ediyoruz.Bu bir bakıma çubuk’a hak etiği üniversiteye karşı büyük bir jest olacaktır.

Evet, oylarının bu oranda çıkmasında parti ayrımı siyasi görüş ayrımı yapmıyorum ve her partiden her siyasi görüşten insanımızın tek bir yürek vet tek bir ses olarak “EVET” demesini bekliyorum”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum