BADER'den Birlik ve Beraberlik Toplantısı

BADER'den Birlik ve Beraberlik Toplantısı

Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER) 2. birlik, beraberlik ve istişare toplantısı Haymana’da gerçekleştirildi.

Ankaralı bürokratları bir araya getirmek ve Ankara’nın geleceği için yeni projeleri hayata geçirmek ve uygulamak için kurulan BADER’in istişare toplantıları devam ediyor. Nisan ayında Ankara Ticaret Odası resepsiyon salonunda gerçekleştirilen tanıtım ve tanışma toplantısının ardından 2. istişare toplantısını Haymana’da gerçekleştirdiklerini söyleyen BADER Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Akdoğan, 2 gün süren toplantıya katılımın oldukça yüksek gerçekleştiğini belirtti.

Ankara’nın değerlerini gün yüzüne çıkartmak ve değerlendirmek amacını güttükleri istişare toplantısı sonucunda bir sonuç bildirgesi de hazırladıklarını anlatan Akdoğan şunları kaydetti:

''Toplantımızın son günü konuşan Ankara Milletvekilimiz Sayın Prof.Dr. Emrullah İşler, BADER’in önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ve başından beri bu oluşuma elinden gelen desteği verdiğini söyledi. BADER’in ATO’da yapılan etkinlikle iyi bir başlangıç yaptığını ve özellikle yılda bir kez de olsa ses getirecek büyük organizasyonlara imza atması gerektiğini belirtti. Sayın vekilimiz ve kaymakamımız başta olmak üzere programa katılan tüm katılımcılar BADER’e Ankaralı ve Ankara’da yaşayan herkesin sahip çıkması gerektiği üzerinde durdu. Toplantının sonunda alınan ortak kararla Polatlı başta olmak üzere sırayla Ankara’nın tüm ilçelerinde istişare toplantılarımıza bundan sonra da devam edeceğiz.''

BADER’in Ankara için önemli bir şans olduğunu vurgulayan Akdoğan, Ankara Milletvekili Prof.Dr. İşler gibi Ankara’nın diğer tüm milletvekillerinin ve bürokratlarının da bu oluşuma sahip çıkmalarını istediklerini sözlerine ekledi.

Toplantıya, Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Eski Sağlık Bakanı Halil Şıvgın, Polatlı Kaymakamı ve Haymana Kaymakam Vekili Gürsoy Osman Bilgin, Sayıştay Üyesi Ali Karakaya, Adalet Bakanı Özel Kalem Müdürü Fahri Balcı, Gazi Üniversitesi dekanlarından Prof.Dr. Dilaver Tengilimoğlu, Eski Sincan Belediye Başkanı Rüstem Altınbaş, Çubuk Eski İlçe Başkanı ve Belediye Başkanı Aday Adayı Dr.Tuncay Acehan, Haymana Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Büyükkara,  Altındağ Belediyesi Başkan Danışmanı Muhitdin Karık, BADER Genel Başkanımız Mustafa Cantürk ve yönetiminin yanı sıra Ankara’nın çeşitli kurum ve kuruluşlarında görev yapan genel müdür, genel müdür yardımcıları, daire başkanları, yargı mensupları ile birçok yöneticisi katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.