AVCILAR ŞENLİĞİ 06 MAYIS PAZAR GÜNÜ YAPILACAK

AVCILAR ŞENLİĞİ 06 MAYIS PAZAR GÜNÜ YAPILACAK

Çubuk Avcılar ve Doğayı Koruma Derneği, 06 Mayıs'da yapılacak Çubuk Avcılık Şenliği ve Yarışmaları için hazırlıklarını tamamlarken, tüm başkentlileri şenliğe davet ettiler.

Çubuk Avcılar ve Doğayı Koruma Derneği, 06 Mayıs'da yapılacak Çubuk Avcılık Şenliği ve Yarışmaları için hazırlıklarını tamamlarken, tüm başkentlileri şenliğe davet ettiler.

Bu yıl 10’uncusu düzenlenecek Çubuk Avcılık Şenliği'nin 06 Mayıs Pazar günü yapılacağını duyuran Dernek Başkanı Ayhan Şahan, Pazar günü düzenleyecekleri şenliklerine tüm Ankaralıları davet ettiklerini söyledi.

Şenliklerinin İç Anadolu bölgesinin en büyük avcı bayramı olduğunu anlatan Ayhan Şahan, bu yılki şenliklerini Şabanözü yolu Karadana Mahallesi Kum Ocakları Mevkiinde yapılacağını belirtti.

Şenlik boyunca bol ödüllü yarışmaların yapılacağını kaydeden Ayhan Şahan, “Şenliğimiz Pazar günü saat 08.00’de başlayacak ve akşam geç vakte kadar devam edecek. Öğle vaktinde misafirlerimize yöresel yemek ikram edeceğiz. Şenlik boyunca çekilişlerimiz olacağı gibi tek kurşun, trap, havalı tüfek ile hedef vurmaca başta olmak üzere birçok atış yarışmalarımız olacak. Yılın avcısı ve avcı ağasının seçileceği şenlikte sürpriz yarışmalarımız da olacak. Derneğimizin organizasyonunda yapılacak yarışmalara ilçemizden olduğu kadar ilçe dışarısından da çok sayıda katılım olacak” dedi.

Tüm avcıları ve doğaseverleri şenliklerine beklediklerini vurgulayan Ayhan Şahan, “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım, tüm siyaysi parti genel başkanlarını ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Tuna başta olmak üzere tüm Ankara Milletvekillerimizi ve aday adaylarımızı şenliğimize davet ettik. Siyasilerimizi ve bürokratlarımızı da özellikle şenliğimizde ve aramızda görmek istiyoruz. İnşallah gelirler” diye konuştu.

b796f963-305e-437a-97c3-ed9ab22024c6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum