Av.Cengiz Kaya Öldürüldü!

Av.Cengiz Kaya Öldürüldü!

Keçiören ilçesi Sanatoryum Caddesi üzerindeki bir işyerine 1.500,00YTL alacak için icra işlemleri için gelen Ankara Barosu avukatlarından Cengiz Kaya (25) ile işyeri sahibi Yılmaz Ketenci (46) arasında tartışma çıktı.



Yaşanan kavga sırasında avukat Av.Cengiz Kaya'yı silahla vurarak öldüren Yılmaz Ketenci, daha sonra tabancayla kendini de vurarak intihar etti. Avukat Cengiz KAYA'nın vücudundan 5 kurşun çıkartıldı. Ankara Barosu Başkanlığı bugün 2.Katta bulunan Avukatlar Odasına Av.Cengiz Kaya'nın isminin verileceği ve avukatların katılımıyla Ankara Barosu Kültür Merkezine yürüyüş yapılacak bir anma programıyla Savunma Hakkına Yapılan bu elim saldırıyı kınayacak.

Çubukhaber ailesi olarak, Ankara Barosu avukatlarından Cengiz Kaya'nın ailesine, sevdiklerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Öldürülen avukat otoparkta çalışarak okumuş

ANKARA"da icra için gittiği işyerinin sahibi tarafından tabancayla vurularak öldürülen avukat Cengiz Kaya (25), memleketi Kahramanmaraş"ın Afşin ilçesi"nde toprağa verildi.

Genç avukatın cenazesi, dün Afşin"nin Efsun Turan Mahallesi"ndeki baba evine getirildi. Cengiz Kaya"nın Ankara"daki çalışma arkadaşları da Afşin"e gelerek cenaze törenine katıldı. Cenaze, babaevinin önündeki törenin ardından Afşin Ulu Camii"ne götürüldü. Oğlunun tabutuna sarılan baba 46 yaşındaki Göksel Kaya, Cengiz"i yokluk içinde büyüttüğünü söyledi. Oğlunu okutmak için zorluklar yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan 3 çocuk babası Kaya, "Oğlum üniversiteyi kazandığında durumumuz çok kötüydü. Bize yük olmamak için geceleri otoparkta çalışarak harçlığını kazanırdı" dedi. Genç avukatın cenazesi, burada kılınan namazın ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum