Ateş Otomotiv: 2. El Otomobil Almak Güven İster

Ateş Otomotiv: 2. El Otomobil Almak Güven İster

Ankara’da faaliyet gösteren Ateş Otomotiv Firma sahibi Ahmet Ateş, otomobil almanın özellikle 2’inci el otomobil almanın güven istediğini söyledi.

23 yıldır otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Ateş Otomotiv Firma Sahibi Ahmet Ateş, 0 km araçların piyasada yüksek fiyatla yer alması otomobil almak isteyenleri ikinci el satışlarına yönelttiğini belirti.

ates-oto-galeri1.jpg

 Mevsim itibarıyla 2. el otomobil sektöründe hareketlilik yaşandığını vurgulayan Ateş, ”2. el otomotiv sektöründe bahar ve yaz aylarının gelmesiyle birlikte satışlarda artış gözükmekte. Sektörü çok iyi biliyoruz. Bizim sektörde güven çok önemli. Müşterilerimiz ve referanslarımız bizden çok memnun. Bu sektörde çalıntı araçlar oluyor, km problemleri var, darbe ve kaza yapmış araçlar var. Bu nedenle bilinçli alıcı olmak gerekiyor. Bilinçli alıcı da bizleri araya araya buluyor. Türkiye’nin dört bir yanından güvendikleri için araç almak için bize geliyorlar” dedi.

ates-oto-galeri4.jpg

Yeni araç alacaklara çeşitli tavsiyelerde de bulunan Ateş, “Araç alanlara tavsiyemiz satın almadan önce servise gösterin. Tabii ki motor, şase ve plaka kontrollerini yaptırmak gerekiyor. Birçok insan bu kontrolleri yaptırmadıkları için mağdur oluyor. Bu nedenle ciddi galeri işi yapan kuruluşlar var. Kurumsal ve bilinen firmalardan almakta her açıdan fayda var. 2. el araç almak isteyen hemşerilerimiz olursa her zaman yardımcı oluruz, fikirlerimizi paylaşırız, eğer bizde istediği araç yoksa oto galeri yapan güven duyduğumuz arkadaşlarımıza yönlendiririz” diye konuştu.

ates-oto-galeri5.jpg

-Ateş Otomotiv, Müşterilerine Güven Dağıtıyor

Ankara’da 23 yıldır otomotiv sektöründe galeri işletmeciliği yapan Ateş Otomotiv sahibi Ahmet Ateş, yeni işyerinde ilk günkü heyecan ve bugüne kadar kazandığı tecrübeyle müşterilerine güven dağıtıyor.

Kendilerini tercih edenleri sadece bir müşteri olarak değil, bir dost kazanmış olmaktan da mutluluk duyduklarını kaydeden Ateş, “Biz müşterilerimizin alacakları araçların neyi var neyi yoksa pazarlık yapmadan önce bütün ayrıntıları ile söyleriz.  Tercihini ona göre yapsın.  Zaten bize gelen araçları çok büyük bir titizlikle seçiyoruz.  İster galeriye kadar gelsinler, isterse internet aracılığı ile tercihlerini yapsınlar, bizim için fark etmez. İlkemiz dürüstlüktür.  Tecrübelerimizle aracın durumunu zaten biliyoruz. Fark edemeyeceğimiz durumları da, gerek servis yardımı ile gerek internet aracılığı ile kontrol ediyoruz. Bunlardan da öte, Ulaştırma Bakanlığının Karayolları internet sistemi ile mesaj sistemi ile aracın plakasını girerek başından ne geçtiyse öğrenebiliyoruz. Bunu da olduğu gibi müşterilerimize, daha doğrusu dostlarımıza aktarıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

ates-oto-galeri7.jpg

Otomobil almak isteyenlerin kendilerine uğramadan karar vermemeleri konusunda uyaran Ateş, müşterilerinin hem Çaldıran Mahallesi 490 Cd. No: 12/D Keçiören - Ankara adresindeki işyerlerinden hem de  www.sahibinden.com sitesinden Ateş Otomotiv’in araçlarını görebileceklerini sözlerine ekledi.

ATEŞ OTOMOTİV

Her Türlü Otomotiv Alım Satım…

Ahmet ATEŞ

0532 651 25 17

Hakan ATEŞ

0543 830 90 32

Adres: Çaldıran Mahallesi 490 Cd. No: 12/D Keçiören – Ankara

Tel: 0312 316 44 84

atesgaleri.sahibinden.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.