Asıl suçlu kim?

Asıl suçlu kim?

Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca'nın parti'den ihraç edilmesine ilk tepki Saadet Partisi Çubuk İlçe Teşkilat Başkanı Yusuf Mertoğlun'dan geldi."ASIL SUÇLU KİM"?

SP Çubuk İlçe Teşkilat Başkanı Yusuf Mertoğlu yaptığı açıklama'da şöyle dedi:

BU İHRAÇ NE ANLAMA GELİYOR? Bu olay, Gerek AKP, Gerekse Ankara Büyükşehir'in yıllardır ihmal ettiği (Belki de Türkiye'de en yüksek oy oranı'nı aldığı) Güzel İlçemizin, Samimi ve vefakar insanlarına karşı bir SUÇ BASTIRMA ve ÖRTME ÇABASIDIR. Mademki Adem Efendi suçludur, O'na Kefil olanlar, nerededir? Onları kim ihraç edecektir? Çubuk'lu Kaybettiklerini Kimden alacaktır?”

Hani bir deyim vardır ya; Hem suçlu , Hem yüzsüz. Ey Çubuk Halkı; Biz AKP olarak sizi kandırdık, yanlış yaptık, 5 yıl oyaladık, ama inanın ki bunun suçlusu Sizin Başkandır. Biz Masumuz falan filan.Boş laf.

AKP İhraçla beraber şu açıklamayı da yapabildi mi? MERTÇE

Bu güne kadar olanlar oldu, hatanın büyüğü bizim.Ama şu kalan bir yılda bunu devasa hizmetlerimizle telafi edeceğiz.Bu arkadaşa biz kefil olduk yanlışlarının ve yapamadıklarının vebali bize aittir; Diye.

Gerçekten ADALETLİ iseler. Ayrıca Hukuki yönden böyle bir ihraç da mahkeme sonuçlanmadığı için yanlıştır.Cılız bir gerekçedir.Yarin Kesnlikle tasvip etmediğimiz halde AKP de böyle cılız nedenlerle Kapatılırsa iyi mi olur?


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum