Asansör sektörünün lideri Zümrüt Asansör

Asansör sektörünün lideri Zümrüt Asansör

Sektöre, 1986 yılında giren Zümrüt Asansör Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. kalite ve ürünleriyle sektörün lideri olarak adından söz ettirmeyi başardı.

Güvenirliği, kaliteli hizmeti ve kaliteli ürünleriyle sektörde tanınan Zümrüt Asansör, firma kurucusu baba Veysel Şan’ın yolunda hızla ilerliyor.
 
Çubuk Haber olarak Zümrüt Asansör Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Şan ile röportaj yaptık.
 
Babasından devraldığı bayrağı en yükseklere taşımak için nasıl bir yol ve yöntem belirlediğini ve ne gibi çalışmalar yaptığını sorduğumuz Şan, sektöre yönelik ve firmaları hakkında Çubuk Habere önemli değerlendirmelerde bulundu.
 
Çubuklu iş insanı Faruk Şan, sadece Ankara’da değil, yurdun dört bir yanında kurduğu asansörlerle insanlığa hizmet ediyor.
 
İşinin önemini bildiğini ve işini severek yaptığını dile getiren Şan, insanlara hizmet etmeyi çok sevdiğini kaydederek, “Asansör sektöründe işin her bölümünde çalışmış biri olarak; sahada çıraklığından ustalığına, ekip çalışması, pazarlama, koordinasyon, müşteri ilişkilerine kadar her birimin ayrı bir güzelliği ve tadı olduğunu düşünüyorum. Bir de yaptığımız iş asansör olunca bir engellinin ya da yaşlının önemli bir ihtiyacını görmüş olmanın ayrı bir hazzı da oluyor. Müşteri olarak tanımladığımız kişi ya da kurumlarla ilişkilerimizde, işlerimizin tamamlanmasının ardından dostluk ilişkisi de kurmuş olmak; hem sosyal yaşantımız açısından hem de işimizi doğru yaptığımızın teyidi açısından olumlu ve keyifli bir durum’’ dedi.
 
 
-Ankara dışında Antalya, Çankırı, Konya, Sakarya, Düzce, İstanbul ve Sivas başta olmak üzere Türkiye’nin farklı illerinde projeler yapan Zümrüt Asansör, genel olarak orta ve üst segment kaliteli projelerde yer alıyor.
 
Asansör imal etmek otomobil imal etmek gibi insan hayatını doğrudan etkilediğini anlatan Şan, bunun nedeninin ikisinin da insan taşıdığına dikkat çekti.
 
Ancak zaman zaman bu işin profesyonellik istediğinin unutulduğunu ifade eden Şan, ucuz olması nedeniyle merdiven altı firmalara verilen asansör işleri sonucu sorunlar yaşandığını hatırlattı.
Bazı firmaların ise doğru maliyet hesabı yapamadıklarından ucuz teklif verdikleri işi ya tamamlayamadığını ya da taahhüt edilenden eksik olarak tamamlandığını aktaran Şan, sözlerine şöyle devam etti:
 
“İşini doğru prosesle yönetmeyen firmalar nihai tüketicinin zarar görmesine neden olmaktadır. Teknolojisi, AR-GE çalışmaları ve donanımlı ekibiyle her zaman sektörün önünde yeralan bizim gibi firmalar taşıdıklarının insan olduğunun farkındadır. O nedenle de her zaman işini ve kullandığı ürünün en kalitelisini kullanmaya özen gösterir. Bu nedenle tüm müteahhitlere, kaliteli firmalar ile çalışmalarını tavsiye ediyoruz. Unutulmamalıdır ki “hiçbir başarı tesadüf değildir”. Kaliteli ve itibarlı firmalara asansör yaptıranlar orta ve uzun vadede kesinlikle kazançlı çıkacaktır. Bizim için güven vermekten ziyade bu güvene layık olabilmek çok önemlidir. Verdiğimiz söz bizim için çok önemlidir, varımızla yoğumuzla buna uymaya çalışırız. İnsan, mutlu olduğu işte başarı sağlar ve başarılı olduğu işte para kazanır. Bu nedenle amaç para kazanmak değil mutlu olmak olmalı. Bizde firma ve çalışanları olarak bu düsturlara göre hareket ediyoruz.”
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum