APARTMAN YÖNETİCİLERİ AMAN DİKKAT  !

APARTMAN YÖNETİCİLERİ AMAN DİKKAT !

Apartmanlarda merdiven silenler, kapıcılar, cam silenler, bakıcılar, dadılar ve her türlü ev hizmetlerinde çalışanlar sigortalı sayılıyor.

Apartmanlarda merdiven silenler, kapıcılar, cam silenler, bakıcılar, dadılar ve her türlü ev hizmetlerinde çalışanlar sigortalı sayılıyor. Kişiye gündelikçi, bakıcı, temizlikçi, şoför, bahçıvan, dadı, cam silici gibi isimler verilmesi sigortalı olması gerektiği gerçeğini değiştirmiyor. Başka bir deyişle bu kişileri sigortalı bildirmek zorunlu, bildirilmez ise de yüksek oranda cezaları var.

                                                Çok Ağır Para Cezaları Var

Öte yandan bu bildirimler yapılmaz ise SGK yüksek idari para cezaları uyguluyor. SGK’dan işyeri numarası alınmamasının cezası apartmanlar için 2043 TL, Sigortalı başına işe girişten 2043 TL, her bir ay için ayrıca 2043 TL, işten ayrılış bildigesinin verilmemesinden 102 TL.Üstelik bu cezalar kaç ay çalışılmış ise o kadar artıyor.On ay sigortasız çalıştırılan bir kapıcı yada merdivenleri silen kadın için toplamda 23.000 TL civarında idari para cezası çıkıyor.Üstelik sigorta primleri de cezaları ve faizleri ile birlikte alınıyor.Yani astarı yüzünden pahalıya geliyor bu işin.Oysa sigortalı bildirmenin maliyeti çıkacak cezalara göre çok düşük.

                                            SGK Yaygın Denetimler Yapıyor

Son dönemlerde her kesimde olduğu gibi kapıcılar, gündelikçiler, temizlikçiler gibi kesimlerde de sigortalılık bilinci arttı.Kişiler sigortalı olmak, gelecekte gelir güvencesine ulaşmak istiyorlar.SGK da her alanda olduğu gibi bu alanda da yaygın denetimlerini son dönemde arttırarak sürdürüyor.Her an sizin de kapınızı SGK Müfettişi/Denetmeni çalabilir.Aman diyelim, sigortasız kimseyi çalıştırmayın, ağır cezaların altında ezilmeyin.

 

 

                                TEMİZLİK DETAYDA GİZLİDİR !

              MERDİVEN TEMİZLİĞİNİZİ BİZ YAPALIM

 

  Tüm temizliklerde olduğu gibi hijyen ve dezenfekte kurallarına uyularak merdivenler, trabzanlar (ayrı kova ve ayrı bez kullanılmaktadır.)camlar, asansör kabini,doğalgaz saatleri, elektrik prizleri, örümcekler,deneyimli  ve güvenilir elemanlarımız ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlara hizmet vermekteyiz.

                                

                                SİZİ BU SIKINTIDAN KURTARALIM

     Son çıkan iş kanununda bir çok değişiklikler yapılmıştır. Bu değişiklikler sonucunda tam gün çalışmayan, partime çalışan, evlere saatlik çalışmaya giden temizlik çalışanlarına apartman yönetiminin sigorta yapma zorunluluğu getirilmiştir. Apartman olarak SGK ile zorluklarla karşılaşmamanız için; Apartman yöneticilerinin çıkan torba yasa kanunlarına göre çalıştırdıkları temizlik işçilerinin  sigortalarını yaptırma zorunluluğu getirilmiştir.R&B Temizlik ekibimizin tamamını sigortalı olarak çalıştırıp;temizlik personelinin iş kazası yaşaması halinde yönetici ve apartman sakinlerini yasal sorumluluk altında kalmaktan kurtarmaktadır.

     R&B Temizlik Hizmeti olarak sizlere hijyenik güven sağlamaktayız. Kaliteli ve ekonomik hizmet anlayışını benimseyen firmamız müşteri memnuniyetini sağlamakta ve kaliteli ürünler kullanmaktadır. Temizlik alanında kullandığımız malzemeler ile kaliteli sonuçlara ulaşmaktayız. R&B Temizlik olarak güvenilir ekip bulundurmakta ve herhangi bir sorun yaşamadan temizlik alanını sizlere sunmaktayız.Temizlik hizmeti sunan firmamız sağlığınızı tehlikeye atmadan,TSE standartlarına uygun ürünler kullanmaktadır.Temizletmek istediğiniz her alan için ayrı ürün kullanmakta ve hasarsız sonuçlar sağlamaktayız.Firmamız Çubuk’ta hizmetinizde olup temizliğe harcadığınız zamanı kısaltmaktadır.

    R&B Temizlik olarak, gelecek hedeflerimizi, kaliteden asla ödün vermeden, dürüst ve ilkeli hizmet anlayışıyla belirlemek prensibine bağlı kalarak, temizlik sektöründeki konumumuzu  korumak ve daha ileriye götürmek, en önemli amaçlarımız içerisindedir. Bu doğrultuda özverili ve iddialı çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürmekteyiz. ‘‘Referanslarımız Müşterilerimizdir. ‘‘ ilkesinin özünden hareketle, müşteri portföyümüzün kapsamını süratle genişletmekteyiz. Müşterilerimizden almış olduğumuz bu enerji, bizleri daha çok azimlendirmekte ve çalışmalarımızı ileriye götürmektedir.

    Çubuk R&B Temizlik belli disiplin ve standartları olan bir kuruluş olmakla birlikte vermiş olduğu hizmetlerin genel ve tüzel olmaksızın en üst düzeyde kaliteli ve kusursuz olmasına özen gösteren çalıştığı mesai arkadaşlarını kendi çalışma portföyüne göre kendi içinde eğitimini verip, kendi kalite standartları özverisine getirmektedir. Bu doğrultuda hizmet anlayışı ve çalışmalarını sürdürmektedir. Siz değerli müşterilerimizin daha verimli ve daha kaliteli temizlik hizmeti alabilmesi açısından gerekli temizliği yaptığımıza inanıyoruz. R&B Temizlik olarak son derece duyarlıyız siz değerli müşterilerimizin de daima huzurlu ve mutlu olmasını sağlamak için işimizi ciddiyetle sürdürmekteyiz.

                            

                MERDİVEN TEMİZLİĞİNİZİ BİZ YAPALIM

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum