Annesine çağırdığı ambulansa yol gösterirken öldü

Annesine çağırdığı ambulansa yol gösterirken öldü

- Çubuk ilçesinde kalp krizi geçiren annesine ambulans çağıran kişi, yol göstermeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti - Hastaneye kaldırılan anne de kurtarılamadı

 

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde kalp krizi geçiren annesine çağırdığı ambulansa yol göstermeye çalışan kişi, yoldan geçen aracın çarpması sonucu kaybetti. Hastaneye kaldırılan anne de kurtarılamadı.  

Alınan bilgiye göre, Mehmet Ali Berber (70) kalp krizi geçiren annesi Bahriye Berber (87) için 112 Acil Servisi arayarak yardım istedi.  Berber, ambulansın adres arayıp oylanmaması için Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı'na çıkıp ambulansın geleceği yönde beklemeye başladı. 

 Bulvara gelen ambulansın şoförüne evi tarif eden Berber, yolun karşısına geçmek için refüje çıktı. Daha sonra aniden yola inen Berber'e, K.E (25) yönetimindeki 06 FD 7937 plakalı otomobil çarptı.

Kazada ağır yaralanan Berber'e, ilk müdahaleyi annesi için çağırdığı sağlık ekipleri yaptı. Berber, daha sonra annesi için çağrılan ambulansla Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Anne Bahriye Berber için ise ikinci bir ambulans istendi. Anne Berber de aynı hastaneye kaldırıldı. Anne ile oğlu, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:http://www.radikal.com.tr/ankara_haber/annesine_cagirdigi_ambulansa_yol_gosterirken_oldu-1344970

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.