'Ankara’ya hizmet için bilgi birikimimiz var'

'Ankara’ya hizmet için bilgi birikimimiz var'

AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet Özhaseki, “Karşımızda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı gibi onurlu bir görev duruyor. Bizim buradaki işleri yapmaya aklımız eriyor. Birikimimiz, bilgimiz var. Ankara’ya güzel hizmetler yapa

AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet Özhaseki, “Karşımızda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı gibi onurlu bir görev duruyor. Bizim buradaki işleri yapmaya aklımız eriyor. Birikimimiz, bilgimiz var. Ankara’ya güzel hizmetler yapacağımıza inanıyoruz” dedi.

İŞİ BİLEN GELECEK 

Keçiören’de Ankara Sivaslı Dernekler Federasyonu üyeleriyle bir araya gelen Özhaseki, “Bir yöreyi, beldeyi veya büyükşehri yönetmeye gücü yetecek, aklı erecek, bilgisi, birikimi olacak. Yani işi bizim sırtımızda öğrenmeyecek. Eğer bizim sırtımızda öğrenecekse yandık vallahi. Koca koca bütçeleri sağa sola harcar, perişan oluruz. Adam işi öğrenene kadar zaten 5 sene gider. Koca bütçeleri de harcar, kaçar gider. İşi bilmeli. Şehir ne şehri, nereye taşınacak, oraya giderken, neler yapılacak bilmeli. Milyonları temsil edecek insanın bu gücünün, birikiminin olması lazım” dedi. 

 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.