Ankara’nın kumanyası Cansuyu’ndan

Ankara’nın kumanyası Cansuyu’ndan

Ramazan yardımlarını Ankara’da da sürdüren Cansuyu Derneği ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam ediyor.

Ramazan yardımlarını Ankara"da da sürdüren Cansuyu Derneği ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam ediyor. Çubuk"ta 500 kişiye sıcak yemek dağıtımında bulunan Cansuyu, Ankara genelinde 500 ihtiyaç sahibine temel gıda maddelerinden oluşan kumanya yardımında bulundu. Ankara merkez ve ilçelerinde 1000 kişiye giyecek yardımında bulunan Cansuyu Derneği Ramazan"da Ankaralı ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

Yurt dışındaki yardım faaliyetlerinin yanında yurt içinde de Ramazan yardımlarını sürdüren Cansuyu Derneği Ankaralı ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Çubuk"ta sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiren dernek Ankara genelinde dağıttığı kumanya paketleriyle Ankaralı ihtiyaç sahiplerinin iftarlarını bereketlendirdi. Aralarında okula yeni başlayacak öğrencilerin de bulunduğu 1000 kişiye de giyecek yardımında bulunan Cansuyu, 250 kişiye de her biri 5"er kilodan oluşan temizlik seti dağıttı.

Cansuyu Derneği Ankara Temsilcisi Şükrü Gök, her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan"da da Ankara"daki ihtiyaç sahiplerini unutmadıklarını söyledi. Bilgi bankalarına kayıtlı muhtaç kişilere kumanya dağıtımı gerçekleştirdiklerini vurgulayan Gök, ihtiyaç durumuna göre gelen yeni talepleri de değerlendirdiklerini ifade etti. Kocatepe ve Altınpark başta olmak üzere Ankara"nın beş ayrı noktasında iyilik stantları kurduklarını belirten Gök, hayırseverlerle ihtiyaç sahiplerini buluşturmak için bu stantların kendilerine kolaylık sağladığını kaydetti. Ramazan"ın sonuna kadar kumanya paketlerini dağıtmaya devam edeceklerinin altını çizen Gök, Ramazan"dan sonra da ayni ve nakdi yardımları Ankaralılara ulaştırmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.