Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinden Başkan Acehan’a plaket

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinden Başkan Acehan’a plaket

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Aytunç Ateş, eğitime destek veren Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’a plaket takdim etti.

Yüksekokul sekreteri Osman Şahbudak ile birlikte Başkan Acehan’ı makamında ziyaret eden Prof. Dr. Aytunç Ateş, Başkan Acehan’ın bizzat üniversite ve çalışmalarıyla ilgilendiğini söyledi.

Ateş, Başkan Acehan’ın talimatlarıyla Çubuk Belediyesi’ne bağlı kurumlarının yeni bir üniversite olan Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesine çok büyük destek verdiğini anlattı.

Başkan Acehan’ın ve ilçe halkının AYBÜ’yü sahiplenerek bağrına bastığını dile getiren Ateş, verilen destekler sayesinde üniversitenin her geçen gün büyüdüğünü aktardı.

Çubuk yerleşkesinde kısa sürede bir çok çalışma yapıldığını kaydeden Ateş, açılacak yeni alanlarla öğrenci ve eğitimci sayısının artacağını ifade ederek,”Başkanımız sağ olsun bize her konuda destek oluyor. Her başımız sıkıştığında kendisini arıyoruz ve elinden geldiğince işlerimiz yapılıyor. Bizler her zaman büyük destekler görmekteyiz. Eğitime verilen her destek geleceğe yapılan yatırımdır. Sağ olsunlar belediye başkanımızda bu anlayışla hareket etmekteler. Ben kendilerine ve tüm birimlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getiren Başkan Acehan ise, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’ye ve ilçeye armağanı olan bir üniversite olduğunu hatırlattı.

Üniversitenin Türkiye’nin yükselen değeri oluğunu söyleyen BaşkanAcehan, konuşmasına şöyle devam etti:

“Sayın Cumhurbaşkanımız göz bebeğim dediği üniversiteye bizde o gözle bakarız. Elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yaparız. Ayrıca eğitime yapılan her destek mutlak bu ülkenin ve bu milletin geleceğine yapılan yatırımdır. Ülkemizin olduğu kadar ilçemizin de geleceği bu tür eğitim kurumlarına bağlıdır. Her geçen gün büyüyen üniversitemiz ile ilçemizde büyümektedir. Ebette biz yaptıklarımızı bir karşılık için yapmıyoruz. Ben bu plaketi şahsıma değil, tüm çalışma arkadaşlarım ve ilçem adına kabul ediyorum. ‘’

Yapılan sohbetin ardından Ateş, Başkan Acehan’a plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.