Ankara Valisi Kemal ÖNAL'ı Ziyaret

Ankara Valisi Kemal ÖNAL'ı Ziyaret

''Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali'' kapsamında başkente gelen yabancı konuklar, Ankara Valisi Kemal Önal'ı ziyaret ettiler.

Çubuk Kaymakamı ve Çubuk Belediye Başkanı, valilik binasındaki ziyarette, Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali'nin bu yıl 4'üncünü düzenlemekten duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.Geçen yıl düzenlenen festivalde, Çubuk'u 1 milyon kişinin ziyaret ettiğini ve 5 milyon YTL gelir elde edildiğini vurgulayan Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca, bu yıl bu rakamların üstünde ziyaretçi ve gelire ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Adem Tuğluca, festival için birçok ülkeden konuğun Türkiye'ye geldiğini, bu sayede Çubuk'u ve turşusunu tüm dünyaya tanıtacaklarını kaydetti.

Vali Kemal Önal da ziyaret sırasında, 7 ülkeden gelen konuklarla sohbet etti. Konuklara daha önce Türkiye'ye gelip gelmediklerini soran Vali Kemal Önal, bazı konukların Türkiye'ye daha önce de geldiklerini söylemeleri üzerine, ''Memleketimiz çok güzel. İlk gelenler için de daha önceden gelenler için de görülecek çok yerimiz var'' dedi. Vali Önal, daha sonra konuklara birer hediye verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.