Ankara Milletvekili Orhan Yegin Çubuk-İMDER Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Ankara Milletvekili Orhan Yegin Çubuk-İMDER Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Ankara Milletvekili Orhan Yegin ve beraberindekiler Çubuk İnşaat Müteahhitleri Derneği'i (Çubuk-İMDER) ziyaret etti. Yegin, ziyarette dernek başkanı Uğur Murat Neşeli ve yönetim kurulu üyelerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yegin, Çubuk ilçesini ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu.

İlk olarak ilçeye gelişinde Yegin, AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Erhan Kuşçu’yu ziyaret etti ve partililerle bir araya geldi.

Daha sonra Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ı makamında ziyaret eden Yegin, ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Belediye iş birliğinde yürütülen yarı olimpik yüzme havuzunda incelemelerde bulunan Yegin, Başkan Demirbaş’dan yüzme havuzu ve çevresine yapılacak spor kompleksi hakkında bilgi aldı.

-Yegin, Çubuk- İMDER üyeleriyle bir araya geldi

Yegin ve beraberindekiler daha sonra Çubuk İnşaat Müteahhitleri Derneği'i (Çubuk-İMDER) ziyaret etti. Yegin, ziyarette dernek başkanı Uğur Murat Neşeli ve yönetim kurulu üyelerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Neşeli, üyelerinin girdi maliyetlerinin artmasına rağmen ekonominin canlanması için yatırımlarına devam ettiklerini kaydetti. 

Hükümetin sektörde hem vatandaşı hem de yatırımcıyı korumak için çeşitli çalışmalar yaptığını anlatan Neşeli, çözüm beklenen bazı konulara olduğunu ifade ederek, ‘’Alınan tüm önlemleri ve atılan adımları bizler olumlu olarak görüyoruz. Atılan bu adımlar neticesinde bizlerde yatırımcı olarak her şeye rağmen yatırım yapmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın da önemle üzerine değindiği gibi tek sorun faiz ve girdi maliyetlerindeki artış. Bunlarda makul bir seviyeye çekilirse önümüz açılacaktır’’ diye konuştu. 

-AK Parti Milletvekili Yegin’den şehit ailelerine ziyaret

Esnaf ve sivil toplum kuruluşları ziyaretinin ardından Yegin, ilçedeki şehit ailelerini ziyaret etti.

Şehit İrfan Dönmez’in babası Mustafa Dönmez’i ziyaret eden Yegin, ailenin istek ve sıkıntılarını dinledi. Şehit yakının taleplerini tek tek not alan Yegin, tüm şehitler için Kuran’ı Kerim okuyarak dua etti.

Burada konuşan Yegin, şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Ülke huzurunun sağlanması, güven ortamının devam etmesi için bütün kolluk kuvvetlerinin canla başla çalıştığını ifade eden Yegin, vatani görevi esnasında şehit olan asker ve polislere Allah'tan rahmet diledi.

Yegin, ziyaretlerde vatandaşlarla da sık sık hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

2imgl7104.jpg2imgl7167.jpg2imgl7202.jpg2imgl7112.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.