Ankara Bulvarında Yol genişletme çalışması Başladı

Ankara Bulvarında Yol genişletme çalışması Başladı

Çubuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Gazi Üniversitesi Çubuk Yerleşkesinin cephesinin bulunduğu Ankara Bulvarında yol genişletme ve kaldırım çalışması başlattı.

Ankara Bulvarında Yeni Şabanözü Kavşağından Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesine kadar olan yerde yapılan yol genişletme çalışmasının ardından, Gazi Üniversitesi Çubuk Yerleşkesinin cephesinde de yol genişletme çalışmalarının başladığını söyleyen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden,  yapılan bu yol genişletme çalışması ile araç trafiği akışında büyük rahatlama sağlanacağını söyledi.

“Yol medeniyettir'' anlayışı ile hareket ettiklerini söyleyen Başkan Özden,"" İlçemizin girişi konumunda olan Ankara Bulvarının Gazi Üniversitesi bölümünde 3 metre genişliğinde toplamda 10800 metre alanda süren genişletme ve düzenleme çalışmasının bir kaç ay içinde tamamlanmasını hedeflemekteyiz. Genişletme çalışmasında burada bulunan ağaçların kuru olanları kesilirken, yaşları genç olanlar ve taşımaya müsait olan ağaçları da başka parklarda değerlendirmekteyiz. Kaldırıma denk gelen ağaçlarda mevcut yerlerinde değerlendirilecektir"" dedi

Gelişen ve modernleşen kentte bu yolun trafik açısından sıkışık, dar ve uygun olmayan bir yol olduğunu ifade eden Başkan Özden, ""Çalışmalar bittiğinde refüjlü, aydınlatılmış, çiçeklendirilmiş estetik bir bulvar olacak. Yeni yapılan Çubuk Devlet Hastanesi ve yerleşkede de fakültelerin kurulması ile Ankara Bulvarı muhteşem olacak. Yapılan bu çalışmalarla daha güzel bir Çubuk ortaya çıkarken ayrıca Ankara'nın cazibe merkezi haline gelecektir"" şeklinde konuştu.

Başkan Özden, kendilerine her konuda destek ve yardımcı olan ilçe halkına ve kurum yöneticilerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.