ANETSAN Etiket Ankara’dan Dünya’ya Etiket İhraç Ediyor

ANETSAN Etiket Ankara’dan Dünya’ya Etiket İhraç Ediyor

Anetsan Etiket yeni nesil makinaları ve hizmet kalitesiyle Türkiye’nin en önemli firmaları arasında yerini aldı.

Anetsan Etiket yeni nesil makinaları ve hizmet kalitesiyle Türkiye’nin en önemli firmaları arasında yerini aldı.

Grafik tasarımından başlayarak teslimata kadar tüm hizmeti sunan Anetsan Etiket, yüksek baskı kalitesine sahip makineleriyle üretim yapıyor.

Sektörde 20 yıllık tecrübesi ve deneyimi ile Anetsan Etiketi kuran Nail Çetinkaya, sadece Ankara’ya değil tüm Türkiye’ye hizmet ediyor.

Ankara'nın en iyi etiket firmalarından birisi olduklarını söyleyen Çetinkaya, “Firmamız aracı değil, etiket üretici bir firmadır. Bütün etiket çeşitlerini kendi bünyemizde üreterek müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız. Gerek tasarım gerek baskı alanlarında müşterilerimize yardımcı olarak en iyi şekilde hizmet vermeyi kendimize görev edinmiş bulunmaktayız. Bulunduğumuz yerde saymayarak sürekli gelişme ve üretme isteği ile imalat üzerine yoğunlaştık. İlk sırada hep müşteri memnuniyetini tutarak sizler için kaliteli ve ekonomik hizmetler sunmaya çaba gösteriyoruz’’ dedi.

Sektörde kurumsallaşarak sürekli üretmek, yenilemek, geliştirmek ve zamanında hizmet verdiklerini dile getiren Çetinkaya, kalitede güvenilir ve ekonomik etiket baskı hizmeti sunduklarını kaydetti.

Barkot yazıcıları satışları da yapan Anetsan Etiketi’nin müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmak için çalıştığını anlatan Çetinkaya, ‘’Bizde hizmet kalitesi çok önemlidir. Her konuda şirketimizin saygınlığını korumak birinci amacımızdır. Sağlık, gıda, kozmetik, tekstil, etiket imalatı ve toptan satışı gibi bir çok konuda hizmet vermeye devam ediyoruz’’ ifadesini kullandı.

Anetsan Etiket olarak tasarım hizmeti, baskı hizmeti, sevkiyat hizmeti sunduklarını vurgulayan Nail Çetinkaya, “Kalite seviyemizin yükseltilmesi, verimliliğin arttırılması için bilim ve teknolojideki gelişmeleri yakından takip ederek uygulamaktayız. Birlikte çalıştığımız tedarikçi firmalarla karşılıklı etkileşimde bulunarak, hem kendi ürün ve hizmetlerimizin kalitesini arttırıyoruz, hem de onların kalite seviyelerini yükseltmelerinde yardımcı olmaktayız’’ diye konuştu.

-Anetsan Etiket

Gümüşel San. Sitesi 1472.Sk.(Eski 689) No:35 İvedik Yenimahalle/ANKARA

Email: info@ankaraetiketci.com

Telefon : (+90) 312 395 90 56

2imgl2391.jpg2imgl2408.jpg2imgl2418.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.