Anadolu’nun En Büyük Halı Yıkama Fabrikası Törenle Açıldı

Anadolu’nun En Büyük Halı Yıkama Fabrikası Törenle Açıldı

Ankara’nın ve Anadolu’nun en büyük halı yıkama fabrikası Yıkama İpek & Gülbahar Halı Yıkama Fabrikası Çubuk’ta görkemli bir program ile açıldı

Ankara’nın ve Anadolu’nun en büyük halı yıkama fabrikası Yıkama İpek & Gülbahar Halı Yıkama Fabrikası Çubuk’ta görkemli bir program ile açıldı

Dezenfekte ve halı yıkama sektöründe Ankara ve Çubuk’ta lider firma olan Yıkama İpek & Gülbahar Halı Yıkama Fabrikası 2 katlı bin 500 metre kare kapalı alana sahip yeni tesisinin açılışı gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Merkezi No: 113 Çubuk’ta açılışı yapılan İpek & Gülbahar Halı Yıkama Fabrikası’nı dostları ve protokol de yalnız bırakmadı. Dualarla açılışı yapılan işyerinin açılış kurdelesini; Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, belediye meclis üyeleri firma sahipleri Dinçer Özbay ve Çetin Özkan birlikte kesti.

Açılışın ardından Başkan Acehan ve davetliler fabrika hakkında firma sahipleri Dinçer Özbay ve Çetin Özkan’dan bilgi aldı. Halıların yıkama anını inceleyen Başkan Acehan ve beraberindekiler fabrikanın ilçeye ve Ankara’ya hayırlı olmasını dilediler. 

2dsc04169.jpg2dsc04178.jpg2dsc04183.jpg2dsc04195.jpg2dsc04208.jpg

-Garantili Halı Yıkama İpek & Gülbahar Halı Yıkama Fabrika

İpek & Gülbahar Halı Yıkama Fabrikası olarak müşteri memnuniyetine de büyük bir önem verdiklerini ifade eden Dinçer, yıkanmış halılarını teslim ettiklerinde memnun olunmadığı taktirde tekrar halıyı alıp, yıkayıp evine teslim ettiklerini ve bunu da hiçbir ücret alınmadığını kaydetti.

Her türlü halıyı rahatlıkla yıkayacak makine ve teçhizatına sahip olduklarını vurgulayan Dinçer, “Biz hiçbir halıyı ayırt etmeden tüm halıları yıkıyoruz. Hassas ve hijyene duyarlı tam otomatik makinelerimizle zahmetli iş olan halı yıkamadan vatandaşlarımızı kurtarıyoruz. Ücretsiz halı yıkama servisimiz ile evlerden alınan halılar işinde profesyonelleşmiş, tecrübeli ekibimiz ve kullandığımız kaliteli şampuanlar sayesinde halının özüne zarar vermeden yıkanarak yine ücretsiz olarak evlere teslim edilmektedir” diye konuştu.

Ankara’nın tüm semtlerine ücretsiz servisleri olduğunu aktaran Dinçer, “İpek & Gülbahar Halı Yıkama Fabrika olarak önceliğimiz kaliteli hizmet sunmaktır. Kendine güvenen ve %100 müşteri memnuniyeti amaçlayan bir firmayız. Ankara genelinde günden güne büyüyen müşteri portföyümüzle kaliteli hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Ankara’nın tüm semtlerine ücretsiz servislerimizle halı yıkama hizmeti vermekteyiz” dedi.

İpek & Gülbahar Halı Yıkama

Adres: Cumhuriyet Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Merkezi No: 113 Çubuk - Ankara

Dinçer Özbay 0533 618 41 91 - Çetin Özkan 0543 531 10 16

Fabrika Tel: 0312 838 27 04

2dsc04208-001.jpg2dsc04248.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum