Alışveriş Yaparken Güvenilir İnternet Sitelerini Tercih Ediniz

Alışveriş Yaparken Güvenilir İnternet Sitelerini Tercih Ediniz

Uzmanlar, son günlerde artan sosyal medya kullanımı ve internet alışverişlerin faydaları olduğu kadar zararlarında olduğuna dikkat çekerek teknolojinin doğru kullanılması noktasında uyarılarda bulunuyor. Kaynak: Alışveriş Yaparken Güvenilir İnternet Sitel

Yaklaşık 10 yıldır internet ve sosyal medya üzerine araştırmalar ve projeler yürüten ALG Dijital’ın ortaklarından yeni medya uzmanı Enes Şahbudak, sosyal medya yönetiminin ve dijital reklamın doğru kullanılması kadar bu mecraların doğru okunması gerektiğinin altını çizdi.

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerdeki artışa dikkat çeken Enes Şahbudak, alışveriş yaparken güvenilir alışveriş sitelerinin tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

Ankara'da sosyal medya yönetimi, medya danışmanlığı dijital reklamcılık ve TBM reklamları gibi birçok alanda çalışmalarıyla tanınan ALG Dijital’ın sahiplerinden Enes Şahbudak, çağımızın olmazsa olmazı olan sosyal medya ve internet alışverişi hakkında bilgilendirme yaptı.

Sosyal medya ve internet alışverişi mağdurlarının hızla arttığına dile getiren Şahbudak, “Mağdur olmamak için öncelikle güvenilir alışveriş siteleri tercih edilmeli. Site hakkındaki yorumlara bakılmalı ve yaşanacak bir problemde karşınızda muhatabın olup olmadığının araştırılması gerekir. Alınacak ürünün mevcut piyasa değerinin, kalitesinin araştırılmalı. Çok düşük teklifler aldatıcı olabilir’’ dedi. 

-Dijital Reklama ve e ticarete yatırım yapan kazanır

e-ticaret satışlarında yaşanan yükselişin firmalar tarafından doğru kullanılması gerektiğine işaret eden Şahbudak, bu dönemde satışlarını artırmak isteyen şirketlerin, e ticarete yönelik yatırımlara ağırlık vermesi gerektiğini ifade ederek, “Bu günlerde mobil uygulama veya sitelere yatırım yapan firmalar kazanır. Aynı zamanda bunlarla birlikte sosyal medyada da aktif olmak gerekir. Bunun içinde iyi bir firmadan danışmanlık alınması önemli” diye konuştu.

Kaynak: Alışveriş Yaparken Güvenilir İnternet Sitelerini Tercih Ediniz

28764.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.