Akyurt  ilçe kaymakamı göreve başladı.

Akyurt ilçe kaymakamı göreve başladı.

Akyurt İlçe Kaymakamı Hüseyin Başol Güleç’in mülkiye müfettişliğine atanması nedeniyle Akyurt Kaymakamlığına daha önce Bitlis’in Ahlat İlçesi’nde görevini sürdüren Ahmet Avşar atandı. Kaymakam Avşar 15 Haziran 2007 günü görevine başladı




Akyurt İlçe Kaymakamı Hüseyin Başol Güleç’in mülkiye müfettişliğine atanması nedeniyle Akyurt Kaymakamlığına daha önce Bitlis’in Ahlat İlçesi’nde görevini sürdüren Ahmet Avşar atandı.Kaymakam Avşar 15 Haziran 2007 günü görevine başladı.

Avşar’ın yeni görevine başlaması ile birlikte kendisini ziyaret eden ilçe halkı ile kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlarla tanıştı, ilçe hakkında bilgi edindi. Emniyet Amiri Ercan Emek ve emniyet çalışanları da Kaymakam Avşar’a ziyarette bulundular.


Ahmet Avşar

1973 yılı Ankara Doğumlu Olan Ahlat kaymakamı Ahmet AVŞAR,1996 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu yönetimi Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl İçişleri bakanlığında Kaymakam adayı olarak göreve Başlayan Ahmet AVŞAR stajı içerisinde dil öğrenimi ve Devlet yönetiminin tanıtılması amacıyla 8 ay süreyle İngiltere’ye gitti. Milli Güvenlik Akademisi Kursu, Kaymakamlık Kursu ve çeşitli yabancı dil kurslarını bitirdi. 1999 yılında Eskişehir Beylik Ovada İlk kaymakamlık görevine başladı daha sonra Tunceli-Hozat ve Şırnak Uludere’de kaymakamlık yapan Ahmet AVŞAR 2003 Ekim ayında ise Ahlat İlçesi’ne kaymakam olarak atandı. Avşar 34 yaşında, evli ve 3 çocuk babası.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.