Aktaş Grup İnşaat ve Gayrimenkul Sektörde Hızla Büyüyor

Aktaş Grup İnşaat ve Gayrimenkul Sektörde Hızla Büyüyor

Sektörde bir numara olan Aktaş Grup İnşaat ve Gayrimenkul, Çubuk’un her mahallesinde yaşam alanları inşa etmeye devam ediyor.

Sektörde bir numara olan Aktaş Grup İnşaat ve Gayrimenkul, Çubuk’un her mahallesinde yaşam alanları inşa etmeye devam ediyor.

İnşaat sektörünün belirleyici firmalarından Aktaş Grup İnşaat ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Aktaş, firmaları hakkında Çubuk Haber’e bilgi verdi. 

-Kaç yıldır bu sektörün içerisindesiniz? Bu güne kadar kaç kişiye konut edindirdiniz?

Yaklaşık 25 yıldır inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermekteyiz. O gündür bugündür Çubuk’ta konut üretmeye devam ediyoruz.

Sektörde yüzlerce kişinin ev ve işyeri sahibi olmasını sağlarken onlarca kişinin de sektöre adım atmasını sağladık.

Bugüne kadar yüzlerce konut teslim ettik. Yüzlerce hemşerimizi evlendirdik. Dün evlendirdiğimiz insanların bugün düğünlerine ve cenazelerine katılıyoruz. Müşterilerimizle hiç bir zaman bağımızı kopartmadık.   

-Siz yaşam alanı inşa ediyorsunuz değil mi?

Biz yaşam alanları inşa ediyoruz. Ben müşterime hep şunu derim; ben size daire satmıyorum ben size yaşam alanları satıyorum. Sizin kısa süreliğine değil, bir ömür boyu yaşayacağınız yaşam alanları inşa ediyoruz diyorum.

-Devam eden ve yeni projeleriniz bahseder misiniz?

Çubuk’ta her mahallede projelerimiz var. Sadece Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvar üzerinde devam eden 3 projemiz bulunuyor.

Alnımızın akıyla gönül rahatlığı ile projelerimizi tamamlıyoruz ve sorunsuz bir şekilde teslim ediyoruz. Hem arsa sahibi hem de konut ve iş yeri alan müşterilerimiz memnun.

İnşaat sektöründe tüm olumsuzlukları bir kenara bırakarak 2023 2050 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerliyoruz.

-Kaç kişi istihdam ediyorsunuz?

Tüm inşaatlarımızda 100’e yakın çalışan personelimiz var. Bu kadar insana iş vermek ve istihdam etmek büyük bir güzelliktir. Ben üretmeyi ve insanları istihdam etmeyi seviyorum.

Firma olarak hedefimiz kaliteli, güvenilir ve ekonomik yaşam alanları inşa etmektir. Bu nedenle de firmamızı geleceğe taşıyacak gençlerin önünü açmaya çalışıyorum. Ben bu işin temelinden çıraklığından ustalığına geldim. Çocuklarımın da bu konuda hem yanımda çıraklık yapmalarını hem de okumalarını istedim. Elhamdülillah bunu da başardık. Oğlum Mimar ve Kızım İnşaat Mühendisi olunca firmamız daha da bir güçlendi.

Ben her zaman işimin başındayım ve her an şantiyelerin başındayım. Kontrol edemediğimiz güç bizim değildir.

Y.Beyazıt Mah. Ankara Bulvarı 
Çubuk – ANKARA
Tel&Fax: (0312) 837 80 83 - 0532 494 89 28
0535 241 31 98 - 0505 404 76 09
muammeraktasinsaat@hotmail.com

1dsc_0518.jpg1dsc_0531.jpg1dsc_0534.jpg1dsc_0538.jpg1dsc_0552.jpg1dsc_0550.jpg1dsc_0435.jpg1dsc_0423.jpg1dsc_0513.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum