AKŞENER, ESNAF ZİYARETLERİNDE “OCAĞINIZA DÜŞTÜK” DİYEREK OY İSTEDİ...

AKŞENER, ESNAF ZİYARETLERİNDE “OCAĞINIZA DÜŞTÜK” DİYEREK OY İSTEDİ...

​​​​​​​İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim çalışmaları kapsamında Çubuk ve Pursaklar ilçelerinde esnaf ziyaretinde bulundu, belediye başkan adaylarına destek istedi.

 Şuayip YAMAN

Yerel seçim çalışmaları kapsamında, esnaf turlarına hız veren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İlçemizdeki esnaf ziyaretinde “ocağınıza düştük “ diyerek oy istedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında;  Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Yerel Yönetimler Başkanı İstanbul Milletvekili Burak Akburak, Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, İYİ Parti Ankara İl Başkanı Akif Sarper Önder ve Pursaklar Belediye Başkan Adayı Zekeriya Ersarı’dan oluşan kalabalık bir heyetle İlçemize gelerek esnaf ziyaretinde bulundu.

Atatürk Caddesi’nin Hükümet Caddesi ile kesiştiği yerde seçim otobüsünden inen Akşener ve beraberindeki heyeti burada İYİ Parti Çubuk İlçe Başkanı Raşit Ata, Çubuk Belediye Başkan Adayı Av. Korhan Merki, partililer ve vatandaşlar karşıladı.

Esnafla sohbet eden, sorunlarını dinleyen Akşener, vatandaşlarla da fotoğraf çektirdi.

Beraberindekilerle bir telefoncu esnafının işyerine giren Akşener, “Seçimler geldi. Bütün siyasi partiler gibi biz de geldik oy istemeye, düştük ocağına, oyunu istiyoruz. diye konuştu.

Kozmetik ürünleri satan mağazada ürünleri inceleyen Akşener, mağaza sahibinin önerdiği ürünlerin yanı sıra yüz temizleme ürünü de satın aldı.

Akşener, oy istemek üzere geldiklerini belirterek, “Bir değişim olmasına vesile olmanızı istiyorum. Oyunuza talibim ifadelerini kullandı.

Akşener daha sonra Çubuk Belediye Başkan adayı Korhan Merki ve Pursaklar Belediye Başkanı adayı Zekeriya Ersarı ile ilçede esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Son olarak bir dönerci esnafını ziyaret eden Akşener, Belediye başkan adayımıza verdiğiniz oy, bana yarayacak. 2028'e kadar çok süre var. Güçlendirin beni. Diyerek esnaf ziyaretlerini noktaladı. İlçemizden ayrıldı.

img-20240312-wa0001-vert1.jpgimg-20240312-wa0017-vert2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.