AKP'den 'korsan anketör' uyarısı!

AKP'den 'korsan anketör' uyarısı!

AK Parti, yaklaşan yerel seçimler öncesinde teşkilatları ve belediyeleri 'korsan' anketörlere karşı uyardı.

Genel Merkez adını kullanarak anket yapmaya gelen kişilere karşı dikkatli olunmasını isteyen parti yönetimi, "Amaçları partimiz hakkında bilgi almak ya da usulsüz kazanç sağlamak olan bu kişilerle karşılaştığınızda ivedi olarak bize ulaşın" talimatını verdi.

AK Parti yönetimi, son dönemde 'Genel Merkez adına anket çalışması' yaptıklarını söyleyen bazı kişilerin belediyelere ve teşkilatlara giderek gizli bilgiler öğrenmeye ve usulsüz kazanç elde etmeye çalıştıkları ihbarını aldı. Bunun üzerine harekete geçen AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı, tüm teşkilatları ve belediyeleri uyardı.

AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, parti teşkilatlarını ve belediye başkanlıklarını 'korsan anketörlere' karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Tanrıverdi, "Son günlerde bazı belediyelerimize ve il başkanlıklarımıza kendilerinin Genel Merkez tarafından gönderildiğini beyan edip 'genel merkezin anket çalışması var, bazı sorularımız olacak' şeklinde ifadelerde bulunarak, belediye veya partimiz hakkında bilgi edinmek ya da usulsüz kazanç sağlamak isteyenlerin olduğu duyumlarını aldık. Bu tür olaylarla ve kişilerle karşılaştığınızda ivedi olarak bize ulaşın" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum