AKP'den belediyelere tüketim uyarısı!

AKP'den belediyelere tüketim uyarısı!

Yerel seçimler öncesinde bazı belediyelerin lüks harcamalara yönelmesi, AK Parti'yi harekete geçirdi.

Yerel seçimler öncesinde bazı belediyelerin lüks harcamalara yönelmesi, AK Parti'yi harekete geçirdi. Parti yönetimi, "Gereğinden fazla lüks harcama yapılıyor. Bu yönde çok şikayet var. Dikkatli olun" diyerek belediyeleri uyardı.

Yerel seçimler öncesinde belediyelerin özellikle broşür, faaliyet raporları, yazılı evrak gibi malzemelerde lükse gitmesi AK Parti yönetimini kızdırdı. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı, belediyeleri 'lüks tüketime' gidilmemesi konusunda uyararak, 'Kaynak israfı yapmayın' dedi.

Belediyelerin yaptıkları harcamalarda dikkatli olmasını isteyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, "Belediye başkanlıklarımızın 5 yıllık hizmetlerini ve icraatlarını kamuoyuna anlatmakta kullandığı görsel
araçlardan yazılı evrak, kitap, broşür, faaliyet raporlarında gereğinden fazla lükse gidildiği gözlemlenmektedir. Başkanlığımıza ulaşan şikayetler de bu tür hizmetlerin tanıtımında belediyelerin yaptığı harcamaların kaynak israfına neden olduğu önemli şikayet kalemlerindendir. Buna bu dönemde daha dikkat etmeliyiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.