AKP İlçe Başkanı Acehandan Kandil Mesajı

AKP İlçe Başkanı Acehandan Kandil Mesajı

Çubuk Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan Regaib Kandili munasebeti ile ilgili olarak yazılı bir kutlama mesajı yayınladı

 Başkan Acehan'ın mesajı şöyle;

 
Çubuk Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan; "Regaib Kandili, Dini literatürümüzde üç aylar olarak bilinen, Recep ayı ile başlayıp, Şaban ayı ile devam eden, rahmeti, feyzi ve bereketi bol olan Ramazan ayı ile noktalanan huzur ve maneviyat mevsimine girdiğimizin de habercisidir.

"Üç aylar ismiyle şöhret bulan bu aylar ve içinde barındırdığı özel geceler, Allah'ın rahmetinin müminlere bol bol ikram edildiği, mağfiretinin, lütuf ve kereminin üzerimize sağnak sağnak yağdığı zaman dilimleridir. Zira bu günlerde kalpler aynı duygu etrafında birleşip çarpar, eller aynı düşüncelerle semaya açılır, gözlerden aynı hissiyatın yaşları süzülürken, dillerden dua ve tespihler aynı aşkla dökülür.

Ayrıca bu aylar, durup düşünmenin, geçip giden zamanın değerini idrak etmenin ve daha iyi değerlendirmenin çaba ve imkânlarını sunmaktadır bizlere. Günlük hayatın koşuşturması ve yoğun temposu içinde insan, zaman zaman gönül âlemine nazar kılma ve içe doğru bir yönelişi yaşama ihtiyacı duymaktadır. İşte bu mübarek gün ve geceler böyle bir deruni muhasebeye de vesile olurlar.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın Regaib kandilini ve üç aylarını Tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam âleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenâb-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.
                                                                  
                                                              Dr.Tuncay ACEHAN
                                                         Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.