AKP Aday Aday'ı Ahmet Öztürk Çubuk'ta

AKP Aday Aday'ı Ahmet Öztürk Çubuk'ta

AK Parti Ankara 2'inci bölge aday adayı Ahmet Öztürk, kendisine verilen oylardan dolayı Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'i makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'i ve AK Parti ilçe Başkanı Tuncay Acehan'ı ayrı ayrı ziyaret eden Öztürk, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Temayül yoklamasında aldığı 1370 oyla 2'inci bölgede 3'üncü sırada yer aldığını söyleyen Öztürk, iş dünyasındaki başarısını siyasette de devam ettireceğini belirtti. Milletvekili aday adayı olmasındaki amacının bölge insanına ve iş dünyasına hizmet etmek olduğunu vurgulayan Öztürk, her başarının altında inanç, azim, ekip çalışması ve iyi niyet olduğunu belirterek siyasetin iddia işi olduğunu ve bölgeye hizmet etme konusunda da kendisinin de iddialı olduğunu kaydetti.

Memleketi Ankara'da AK Parti çatısı altında siyasetçi olarak hizmet etmekten büyük bir onur duyacağını ifade eden Öztürk, şunları kaydetti:

"Hem iş dünyasında hem de siyasette geçmiş tecrübelerimizi bundan sonraki hayatımız da yöremize, bölge insanımıza hizmet için milletvekili adayı oldum. Temayül yoklamasında bize verilen oyda, bu iş için bize güvenin bir göstergesi olsa gerektir. Benim talip olduğum şey, yaşadığımız tecrübelerden yola çıkarak bölgemizin, Ankara'nın ve Türkiye'nin sorunlarını ve beklentilerini devlet mekanizmasına taşımak ve çözmektir. Ankara'nın Başkent olması hasebi ile partilerin kurmay kadroları büyük illerden gösterilmektedir. Bu nedenle Ankara'da bu zamana kadar yerel adayların gösterilmesi konusu yetersiz kalmıştır. Zannediyorum bu dönem yerel adayın gösterilmesi konusuna biraz daha dikkat edilecektir. Yerel adayların gösterilmesi ile partilerin oy oranlarında özellikle de Ankara'da bir artışın olacağını düşünüyorum. Özellikle de geçtiğimiz belediye seçimlerinde bunu yaşadık. MHP'den Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahsur Yavaş, Ankara'da MHP'nin yüzde 12 ila 13 olan oy oranını yüzde 27'iye yükseltmişti. Yüzde 14 gibi ciddi bir oy oranı artışı var. Dolayısı ile bu yadsınamaz. Yerel aday gösterilmesinin, hem partimize katkı sağlamak ve hem de yerel vatandaşların sorunlarının çözümü noktasına katkı sağlamak amacıyla önem arz ettiğini düşünüyoruz."

Temayül yoklamasında 1370 oy almanın hiç de kolay olmadığını vurgulayan Öztürk, "Temayül yoklamasında bana göstermiş oldukları hem destek, hem güven ve hem de şahadetten dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte ben vatandaşlarımızdan hayır dua bekliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum