AK Parti'nin 15. kuruluş yıl dönümü

AK Parti'nin 15. kuruluş yıl dönümü

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, AK Parti'nin kuruluşunun 15. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, AK Parti'nin kuruluşunun 15. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Acehan, mesajında, 2001'de AK Parti'nin yolunu milletin çizdiğini ve süreç içerisinde de milletin partiye sahip çıktığını belirtti.
Milletin partisi AK Parti'nin bir parçası olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Acehan, AK Parti'nin 15 yıl boyunca azimle, hiç durmadan devleti, milleti ve milletin değerleri üzerine insan odaklı hizmetler verdiğini kaydetti.
Girdiği ilk seçimden bu yana iktidar olan AK Parti'nin hükümetlerinin sağlıktan adalete, ulaşımdan spora kadar her alanda attığı dev adımlarla dünya sahnesinde söz sahibi olduğunu ifade eden Acehan, mesajında şunları aktardı:
"AK Partili olarak milletimizden aldığımız büyük güç ile bu yola çıktık. AK Parti bugüne kadar büyük reformlara imza atarak Türkiye'de ulaşılmaz bir gelişim ve değişime imza attı. Partimizin kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türk siyasi tarihinde ülkemizi adeta çağ atlatan projelere imza atılıyor. AK Partili olmak büyük Türkiye sevdalısı olmaktır. Bu sevda ile görev yaptığımız her alanda Türk milletimizin hizmetkarı olmayı sürdüreceğiz. AK Parti 7'den 70'e, büyükten küçüğe, her yaştan, her bölgeden, her şehirden insanlarımızın yegane gelecek umududur. AK Parti, 'halka hizmet hakka hizmet' anlayışı ile çizgisinden asla sapmadan yoluna devam etmiştir. Türkiye 2023 hedeflerine adım adım ilerlemektedir. İnşallah bu yolda çizdiğimiz hedeflerimize milletimizle beraber ulaşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, AK Parti'nin kuruluşunun 15. yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.