Ak Partili Kadınlardan Gökmen'e Tepki

Ak Partili Kadınlardan Gökmen'e Tepki

AK Parti Çubuk Kadın Kolları Başkanı MERAL KAYAN’dan MHP Çubuk Belediye Başkan Adayı Mustafa GÖKMEN’e tepki.

         11.03.2009 tarihinde Meltem TV de canlı yayın konuğu olarak katılan MHP Çubuk Belediye Başkan Adayı Mustafa GÖKMEN projelerini anlattıktan sonra, Çubuk"ta hizmete açılan BELMEK kurs yerinin ve İŞKUR öncülüğünde meslek edindirme derneğinin işbirliği ile 1.etap kurs yerinin ve hazırlıkları devam eden 2. ve 3. Etap hazır giyim kurs eğitiminin kendi çalışmaları neticesinde Çubuk"umuza kazandırıldığını ifadesinin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Meral KAYAN; “Çubuk"lu hanımlar çok iyi bilmektedir ki; MHP Çubuk Belediye Başkan Adayı Mustafa GÖKMEN"in ifade ettiği gibi değil AK Parti ve AK Parti Kadın Kolları tarafından Çubuklu hanımlara kazandırılmıştır” dedi.


Diğer partiler yapılan hizmetleri kendi hizmetleri olarak addedemez.


          Meral Kayan “Yaptığımız hizmete diğer partililerin sahip çıkıp kendilerinin bu hizmetleri gerçekleştirdiklerini dile getirmeleri, aslında bizlerin yani AK PARTİ Kadın Kollarının ne kadar doğru bir iş yaptığını tescil etseler de, diğer partiler yapılan hizmetleri kendi hizmetleri olarak addedemez. Bunun doğru olmadığını gerçekte Çubuk ilçemize gönlünü vermiş, acaba Çubuk"umuza nasıl daha güzel hizmetler getirebiliriz derdine düşmüşken böylesine yalan beyanların ifade edildiğini duymak bizleri üzmüştür.” dedi


           Çubuk AK Parti kadın kollarının yoğun çalışmaları sayesinde Sayın Nevin GÖKÇEK hanım ve AK Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Sayın Lokman ÖZDEN ile birlikte 08 Mart 2009 tarihinde açılışı yapılan Kurs yerleri, yöre halkının da gösterdiği yoğun ilgiyle AK PARTİ tarafından Çubuk"umuza kazandırılmıştır.


           Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.



Meral KAYAN
AK Parti Kadın Kolları Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum