Ak Parti seçim startına hazırlanıyor

Ak Parti seçim startına hazırlanıyor

AK Parti, Ankara'da seçim startı için çalışmalarını sürdürüyor. 7 Şubat'ta Ankara ve Çubuk'ta sahaya inecek olan AK Parti, Ankaralı ve Çubuklu seçmenlerine giderek çalışmaları anlatacak.

AK Parti geçtiğimiz günlerde Ankara'da bakan, milletvekilleri ve belediye başkanlarının katılımı ile gerçekleştirdiği toplantıda program tarihini belirledi.

Buna göre, 7 Şubat Cumartesi günü start verilecek. AK Parti Ankara'nın 25 ilçesinde seçim bürolarını tamamlanmasının ardından belediye başkanlarının yapacağı program tarihini belirledi.

Ankara'da 100'ün üzerinde ve Çubuk'ta da seçim bürosu kuran AK Parti seçimler için 25 ilçede iddialı. AK Parti Ankara İl Başkanı Bilge, "AK Parti, gönüllerin partisi olması sebebiyle, yerel seçimlerde halkımızın teveccühünü alarak birinci parti olacaktır. 3 Kasım 2002'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çıktığımız yolda Cumhuriyet tarihinin en başarılı hükümeti olmanın haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.

Öte yandan, AK Parti Ankara'da binlerce sandık müşahidini eğitimden geçirecek. Her sandık görevlisi, sorumlu olduğu sandıkta kimlerin oy kullanacağını tespit edecek. Seçime kadar tüm sandık müşahitleri seçmenlerle birebir temasa geçerek, AK Parti için propaganda yapacak. AK Parti Ankara'da bir sonraki genel seçime kadar mevcut oy oranını düşürmek istemiyor.

Ankara İl Başkanlığında eğitim çalışmasına il ve ilçelerdeki Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanları, sandık müşahitleri ve sandık sorumluları katılacak. Sandık müşahitlerine seçim döneminde dikkat etmesi gereken kuralları anlatacak olan eğiticiler, seçim hazırlıklarının şimdiden başlanılmasını isteyecek.

Buna göre, sandık sorumluları öncelikle kendi görev alacakları sandıkta kimlerin oy kullanacağını tespit edecek. Kendi görev alanlarındaki seçmen listelerini yakın takibe alacak olan sandık sorumluları, belirlenen bu isimlerle tek tek temasa geçecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum