Ak parti mülakatı başladı

Ak parti mülakatı başladı

Ak parti Aday Adayları için mülakata başladı. Ak Parti'den seçim yarışına giren Çubuklu Aday adaylarıda mülakata giriyorlar.

AK Parti milletvekili adaylarının belirlenmesi için aday adaylarıyla yapılan mülakatlar parti genel merkezinde saat 10.00'da başladı.

Mülakatlar, 10 komisyon tarafından yapılıyor. Her komisyonda, biri Genel Başkan Yardımcısı, üçü de MKYK üyesi olmak üzere toplam 4 kişi bulunuyor.

Bugün dahil 4 gün sürecek mülakatlarda aday adaylarına verilen belirli bir süre yok. Bu süre komisyonun takdirine bağlı olarak gerçekleşiyor.

Mülakatlarda aday adaylarına siyasi kimlikleri ile AK Parti'ye yönelik eleştirilerinin bulunup bulunmadığına yönelik sorular sorulduğu öğrenildi.

Mülakatların ardından AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında, aralarında Genel Başkan yardımcıları Dengir Mir Mehmet Fırat, Hayati Yazıcı ile Genel Sekreter İdris Naim Şahin, TBMM Grup Başkanvekili Faruk Çelik'in de bulunduğu kurul tarafından mülakatlarda belirlenen aday adayları arasından milletvekili adayları belirlenecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum