Ak Parti ilçe adaylarını açıklıyor

Ak Parti ilçe adaylarını açıklıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, büyükşehir belediye başkan adayları ile Ankara’nın ilçelerini bugün açıklıyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayları ile Ankara"nın Çankaya, Mamak, Sincan, Gölbaşı ve Etimesgut adaylarını 11 Ocak Pazar günü açıklayacağı bildirildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır, Adana, İzmir ve Eskişehir milletvekilleri ile Genel Merkez Binası'nda görüşerek, nabız yoklaması yaptığı ve aday tespitlerinde son aşamaya geldiği ve aldığı bu kararları da 11 Ocak Pazar günü açıklayacağı belirtiliyor.

Başbakan Erdoğan, dün bütün mesaisini yerel seçim çalışmalarına ayırdı. Aday tespit çalışmalarını AK Parti Genel Merkezi"nde yürüten Başbakan Erdoğan, gün boyu büyükşehirler ve Ankara"da halen açıklanamayan Çankaya, Mamak, Gölbaşı, Sincan, Etimesgut ilçeleri ile ilgili çalışma yaptı.

Daha önce 8 büyükşehir belediye başkanını kamuoyuna ilan eden Başbakan Erdoğan, diğer büyükşehirler ve Ankara"nın bazı ilçe aday tespiti çalışmalarına hız verdi. Erdoğan, bu çerçevede dün de Genel Merkezde Diyarbakır, İzmir, Adana ve Eskişehir milletvekilleriyle görüşme yaparak görüşlerini aldı. Genel Başkan Yardımcıları Necati Çetinkaya ve Hüseyin Tanrıverdi, Grup Başkan
Vekili Sadullah Ergin, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş ile birlikte Genel Merkez"in 8. katında milletvekilleriyle görüşen Erdoğan, aday adaylarıyla ilgili vekillerin nabzını tuttu. Başbakan Erdoğan"ın karar verdiği bazı büyükşehir belediye başkan adayları ile Ankara"nın Çankaya, Mamak, Gölbaşı, Sincan ve Etimesgut ilçe adaylarının 11 Ocak pazar günü saat 12.00 'da Altındağ Karapürçek Kapalı Spor Salonunda açıklayacağı öğrenildi.

AK Parti Genel Merkezi aday adaylarının akınına uğruyor

Başbakan Erdoğan"ın Genel Merkez"de çalıştığını duyan aday adaylarının yoğun kulis faaliyeti yürüttüğü ve Genel Merkez yetkilileri ve Milletvekillerine yakın markaj uygulayarak kulis yaptıkları gözlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum