Ak Parti İl Başkanı Bilge'den Özden'e Ziyaret

Ak Parti İl Başkanı Bilge'den Özden'e Ziyaret

AK Parti Ankara İl Başkanı Doç. Dr. Halis Bilge ve beraberindeki heyet Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’i ziyaret etti.

AK Parti Ankara İl Başkanı Doç. Dr. Halis Bilge ve beraberindeki heyet Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden"i makamında ziyaret etti.



İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan ve Belediye Meclis Üyelerinin de bulunduğu ziyarette, yerel seçim sonuçlarının genel değerlendirmesi yapıldı. Çubuk"a yapılacak güzel hizmetler ile Ankara"nın parlayan yıldızı olacağını ifade eden İl Başkanı Bilge, ""Sayın Lokman Özden"in bilgi ve birikimiyle Çubuk"ta çok güzel hizmetlere imza atacağından kuşkumuz yok. AK Parti olarak her zaman bütün belediye başkanlarımıza manevi desteğimiz sürecek. AK Partili belediyeler vizyonlarıyla ve projeleriyle hizmet noktasında önemli çalışmalara imza atmaya devam edecektir"" diye konuştu.

İlçenin her konuda hizmete ihtiyacı olduğunu ifade eden Özden,""Çubuk halkının gösterdiği bu ilgiye en iyi şekilde layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Hayata geçireceğimiz hizmetler ve projelerimizle Çubuk"ta değişimin öncüsü olacağız"" dedi.

Ziyaretin ardından İl Başkanı Bilge, Başkan Özden, İlçe Başkanı Acehan ve Meclis Üyeleri belediyenin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.