AK Parti Çubuk İlçe Danışma Kurulu toplandı

AK Parti Çubuk İlçe Danışma Kurulu toplandı

AK Parti Çubuk Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

Çubuk Halk Eğitim Merkezinin konferans salonunda gerçekleştirilen toplantının açılışında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, 24 Haziran'daki milletvekili genel seçiminin tarihin en önemli genel seçimi olduğunu söyledi.

Tüm teşkilat olarak genel seçime hazır olduklarını vurgulayan Demirbaş, alacakları oy oranıyla Ankara'nın bir numaralı ilçesi olacaklarını kaydetti.

Partililerden bulundukları her ortamda Cumhurbaşkanı'nı, partiyi ve yapılan hizmetleri en iyi şekilde anlatmasını isteyen Demirbaş, "Bir önceki seçimdeki yüzde 77'lik oy oranını inşallah yüzde 90'lara taşıyacağız. Bu şekilde Ankara ve Çubuk siyasi tarihinde en yüksek oyu veren ilçe olarak tarihe geçmek istiyoruz." dedi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise AK Parti iktidarıyla vesayetlerin ortadan kalktığını dile getirerek, "Bu ülkemizi güçlü kılmaktadır." ifadesini kullandı.

Konuşmasında ilçede belediye tarafından yürütülen çalışmalara da değinen Acehan, ilçede 50 yılda yapılmayan yatırımları kendi dönmelerinde yaptıklarını söyledi.

Toplantıda daha sonra sivil toplum kuruluşları sırayla söz alarak ilçede yapılmasını istedikleri çalışmaları ve Çubuklu bir milletvekilini mecliste görmek istediklerini dile getirdi.

Toplantıya, çok sayıda partili katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.