Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Demirbaş, Güven Tazeledi

Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Demirbaş, Güven Tazeledi

AK Parti Çubuk İlçe Başkanlığına Av. Baki Demirbaş yeniden seçildi.

Çubuk İlçe teşkilatının 5. olağan kongresi yapıldı. Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya, Seyit Sertçelik, Nurdan Şanlı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek, Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, İl Başkan Yardımcısı Ayhan Yılmaz, Eski Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca, İşadamı Ahmet Öztürk, sivil topum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti ilçe başkanlar ve çok sayıda davetli katıldı.

2img_5816.jpg

Kuzey Yıldızı Düğün ve Toplantı salonunda gerçekleştirilen kongreye çok sayıda davetli ve delege katılırken, tek listeyle gidilen seçimde Av. Baki Demirbaş ilçe başkanlığına yeniden getirildi.

Kongre öncesi salonun dışında davul zurna ekibi kongre alanını adeta düğün alanına çevirirken Ak Parti ilçe Başkanı Av. Baki Demirbaş, gençlik kolları üyelerinin “Çubuk seninle gurur duyuyor” tezahüratlarıyla kürsüye çıktı.  

2img_5838.jpg

Divan başkanlığının oluşmasının ardından kongrede saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı söylendi.

Genel Başkan ve Başbakan Ahmed Davurtoğlu’nun mesajının okunmasının ardından Ak Parti İlçe Başkanı Demirbaş kısa bir konuşma yaparak ,”Bizler bu kongreden alacağımız destekle aldığımız bu emanete daha fazla sahip çıkmak için gece gündüz demeden çalışacağımıza ve bizden beklenen gayreti göstereceğimize huzurlarınızda söz veriyoruz” dedi.

2img_5852.jpg

Daha sonra konuşan Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan ise, ilçede bu güne kadar yapılan hizmetleri anlatarak çalışmalar nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e ve ekibine teşekkür etti. Konuşmasının devamında ilçenin potansiyellerini anlatarak, beklentisi olan hizmetleri de sıralayan Başkan Acehan, şunları söyledi:

“Acil çözüm bekleyen bir toplum ihtiyacı olarak özel halk otobüslerinin niteliklerinin ve güzergahlarının düzenlenmesi, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımdan özellikle istirhamım EGO otobüslerinin yeni hat ve artan sayılarıyla hizmetlerine devam etmesi biran önce sağlanmalıdır. Yüksek standartlı Ankara ve Çubuk otobanı bizim Çubuk’umuzun anahtarı oldu. Özellikle Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin bölgemize gelmesinde ve yeni yatırımların oluşmasında sizin yapmış olduğunuz bu yüksek hizmet ilçemize çok büyük katkı verdi, öncelikle bunun için çok teşekkür ediyorum. Çubuk’a seçimlerde verdiğiniz söz gereği, kültür merkezi, kapalı pazar alanı ve otopark, Çubuk rekreasyon vadisi ve mesire alanı, yüzme havuzu ve özellikle gençlerimiz için spor tesisleri kazandırılması için Melih Başkanıma özellikle ricam, birlikte bu yatırımları yapmayı umut ediyorum, destek ve katkılarını bekliyorum. Çubuk’umuzu Akyurt, Kazan, Kızılcahamam, Çankırı, İstanbul ve Karadeniz bölgesi bağlantı yolları ile şehirlerarası ulaşıma açarak, hem gelişmesi sağlanacak hem de çevremizdeki ilçelerin Esenboğa Havaalanı’na bağlayacak yolların biran önce yapılması için bölge milletvekillerimizi göreve davet ediyorum.”

-ÇUBUK’A AHMET YESEVİ KULLİYESİ YAPILACAK

Ankara Savaşı’nın olduğu tarihlerde savaşın taraflarını bir araya getirmek için çalışma yapacaklarının müjdesini veren Başkan Acehan, “Ankara Savaşını canlandıracak ve sembolize edecek acık hava müzeleri ve anıtlarının yapılması için sizlerden yardım ve destek talep ediyorum. İslamiyet’i tebliğ için Anadolu’ya horasan erenlerini gönderen büyük veli Ahmet Yesevi’nin bir minyatür türbesini ve külliyesini inşallah Çubuk’umuza kazandıracağız. Burada hem camisi, hem çilehanesi, hem de büyük aşure kazanı bulunacak” diye konuştu.

2img_5796.jpg

Kongrede yönetim kurulu faaliyet raporu yönetim kurulu üyesi Yüksel Demirel tarafından okundu. Kongrede sunuculuğu Belediye Meclis Üyesi Yusuf Kılıç yaptı.

AK PARTİ YENİ YÖNETİM KURULUNDA HANGİ İSİMLER VAR?

Ak parti Çubuk ilçe başkanlığına yeniden seçilen Avukat Baki Demirbaş’ın 25 kişilik listesinde Baki Demirbaş, Abdullah Arslan, Müslüm Arslan, Şaban Atalay, Sadettin Ateş, H. Hüseyin Benli, İhsan Bilici, Yasin Çakmak, Sami Çetinkaya, Yüksel Demirel, Mehmet Zekai Erkan, Ünal Esgin, İsmail Kayahan, Muharrem Kayışkan, Lokman Kılıç, Sabri Koca, Nuran Koç, Hayati Mercan, Harun Olmuş, Mahmut Özer, Muzaffer Uçar, Yakup Ülgü, Ayşe Meltem Sandıklı, Selami Somuncu ve Adnan Tuncel bulunuyor.

Üst kurul delege listesi ise, Baki Demirbaş, Tuncay Acehan, Harun Olmuş, H. Hüseyin Karakuş, Ümit Polat, Selami Somuncu, Alaattin Bezci, Muzaffer Uçar, Ahmet Kılıç, Hüseyin Karaca, Bahri Yılmaz, İlhami Taşkesti, Şükrü Özek, Şerife Ayar, Abdullah Gündoğdu, Naime Çetin ve Ahmet Uzun bulunuyor.   

2img_5811.jpg

2img_5800.jpg 

2img_5871.jpg

2img_5872.jpg

2img_5884.jpg

img_5798.jpg

img_5864.jpg

img_5790.jpg

img_5789.jpg

img_5879.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum