Ak Parti Belediye Meclis Üyelerinden Kandil Programı

Ak Parti Belediye Meclis Üyelerinden Kandil Programı

Ak Parti Çubuk Belediye Meclis Üyesi adayları Ünal Öztürk ve Ömer Aydın’ın kandil gecesinde belediye düğün salonuna dostlarını davet ettiği toplantıda duygulu anlar yaşandı.

Ak Parti Çubuk Belediye Meclis Üyesi adayları Ünal Öztürk ve Ömer Aydın"ın kandil gecesinde belediye düğün salonuna dostlarını davet ettiği toplantıda duygulu anlar yaşandı. Toplantıya katılımın yoğun olması dikkat çekti. Toplantıda Diyanet görevlilerinden Metin Öztürk gecenin mana ve ehemmiyetini belirten bir konuşma yaptı.


Daha sonra sırası ile söz alan Ünal Öztürk ve Ömer Aydın birer konuşma yaptı.

Geceyi düzenleyen Belediye Meclis üyesi adaylarından Ünal Öztürk yaptığı konuşmada şunları söyledi.”bu mübarek kandil gecesinde buraya kadar gelip bizlere destek olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim. Bizim buradaki toplanma amacımız birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek sevinçli ve sıkıntılı zamanlarda bir araya gelebilmektir.
Peygamberimizin doğumuna vesile olan bu gecenin ilçemiz, memleketimiz ve bütün İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.



Ak Parti Çubuk Belediye Meclis Üyesi adayı Ömer Aydın"da yaptığı konuşmada davete katılanlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.



Toplantıya katılan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Lokman Özden yaptığı konuşmada” Çubuk için tüm güzellikleri getireceğim. Durmak yok, hizmet için sizlerden destek istiyorum. Biz hizmete şimdiden başladık. 

Bizim hizmet için çıktığımız bu yolda sizlerin desteklerini bekliyorum.  Tüm halkımızın peygamberimizin doğumuna vesile olan mevlit kandilini tebrik ediyorum”dedi.



Daha sonra Belediye Meclis Üyeleri ile çekilen fotoğrafla birlik ve beraberlik mesajı verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum