AK PARTİ ANKARA İL BAŞKANLIĞI 5. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

AK PARTİ ANKARA İL BAŞKANLIĞI 5. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

Ak Parti Ankara İl Başkanlığı 5. Olağan Kongresi Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongreye Çubuk’tan da çok sayıda partili katıldı. Partililer sabah erken saatlerinde kongreye katılmak için otobüslerle Çubuk’tan Ankara Arena Spor Salonuna ge

Ak Parti Ankara İl Başkanlığı 5. Olağan Kongresi Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongreye Çubuk’tan da çok sayıda partili katıldı. Partililer sabah erken saatlerinde kongreye katılmak için otobüslerle Çubuk’tan Ankara Arena Spor Salonuna geldiler.   

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, İlçe Başkanı Baki Demirbaş, belediye meclis üyeleri, Ak Parti eski ilçe başkanları ve partililerin katıldığı Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Ankara 5. Olağan İl Kongresi'nde partililere seslenen Başbakan Davutoğlu, sözlerine tek tek ilçelerin isimlerini söyleyerek ve partilileri selamlayarak başladı.  Çubuk ismi söylenince salonunda bulunan Çubuklular alkış ve ‘Çubuk sizinle guru duyuyor’ sloganıyla Başbakan Davutoğlu’na karşılık verdiler.

1img_7852.jpgBaşbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Ankara İl Kongresi’nin yapıldığı salona eşi Sare Davutoğlu ile geldi. Davutoğlu çifti, platforma çıkarak, partilileri selamladıktan sonra protokolde kendileri için ayrılan yere geçti.

AK Parti’nin kuruluş sürecinden bugüne kadar Ankara İl Başkanlığının faaliyetlerine ilişkin sinevizyon gösterimi yapıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’in divan başkanlığını yaptığı kongrede, protokol konuşmaları kapsamında, AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı ve ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek söz aldı.

Daha sonra, Başbakan Davutoğlu platformda kurulan kürsüye geçerek, partililere hitap etti.

Davutoğlu’na, konuşmasının ardından AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı tarafından da 5. Olağan İl Kongresi dolayısıyla dikimi yapılan 6 bin fidan için hatıra olarak bir fidan takdim edildi.

Başbakan Davutoğlu da kongreye katılan El Halil Belediye Başkanı Davut Zaferi’ye bir fidan hediye etti. Davutoğlu, fidanı verirken, "Bu özgürlük fidanı olsun, Filistin özgür olana kadar Türkiye her zaman Filistin’in yanında olmuştur, olmaya devam edecektir" ifadesini kullandı.

1img_7878.jpgSpor Salonu girişinde, Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun büyük boyutlu posterleri yer alırken, salon içinde de Arapça yazılı “5. Olağan Kongreye Hoşgeldiniz Başbakan Ahmet Davutoğlu” pankartı dikkati çekti.

1img_7888.jpgSalonda, ayrıca "Zaman Hızla Tükeniyor, Türkiye 2023’e Yürüyor", "Dualarımız Allaha Umudumuz Sana Bağlı, Mazlumun Dostu Ahmet Davutoğlu", "Cesaret ve Özgüvenle İleriye Koşan Yeni Türkiye", "Yeni Türkiye Yolculuğu Devam Ediyor", "Çınarlar Köklerinden Kopmadıkça Ölmezler, Bu nasıl muhalefettir ki köklerini bilmezler” ve “Demokrasi Yolunda Pursaklar, Hocasına Tebessüm Ediyor" yazılı pankartlar da yer aldı.

1img_7896.jpgKongreye, Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan ve Ali Babacan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Efkan Ala, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Soylu ve Yasin Aktay, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek ve çok sayıda partili katıldı.

2img_7868.jpg2img_7874.jpg2img_7876.jpg2img_7880.jpg2img_7890.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum