Ailenizle Birlikte Yemeğe Çıkmanın Tam Zamanı

Ailenizle Birlikte Yemeğe Çıkmanın Tam Zamanı

Anadolu’nun Çubuk’taki Lezzet Mekanı Çubuk Halil İbrahim Sofrası, damağınızı çatlatacak! Lezzetlerini akşam servisinde de devam ettiriyor.

Anadolu’nun Çubuk’taki Lezzet Mekanı Çubuk Halil İbrahim Sofrası, damağınızı çatlatacak! Lezzetlerini akşam servisinde de devam ettiriyor.

-Hem Lezzetli Hem de Hesaplı

Hizmete girdiği günden bu tarafa Çubuklulara kapılarını açan Halil İbrahim Sofrasının tezgâhındaki her yemek çok lezzetli. Ama döner, beyti ve pide çeşitlerinin yeri ayrı. Yavuz Selim Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Halil İbrahim Sofrasında etler dayanılmaz lezzetlere bürünüyorlar. Özellikle Et Döneri öğle vakti biterken, ailelere akşam yemeğe çıkma alışkanlığı kazandırmak amacıyla aldıkları yeni kararla akşam servisine özel Et Döner takılmaya başlandı.  

lokanta1.jpg-Size Bir Teklifimiz Var, Sizi Lezzete Davet Ediyoruz

Çubuk’ta eşinizi, çocuklarınızı, ailenizi, anne ve babanızı, akrabalarınızı, arkadaşlarınızı, komşularınızı ve sevdiklerinizi yemeğe çıkartmanın tam zamanı. Herkes sevdikleriyle yemeğe çıksın diye ‘Size Bir Teklifimiz Var, Sizi Lezzete Davet Ediyoruz’ sloganıyla yola çıkan Çubuk Halil İbrahim Sofrası, uygun fiyatıyla da cepleri yakmadan her keseye hitap ediyor.

aksam-doner-001.jpg- Ailenizle Birlikte Yemeğe Çıkmanın Tam Zamanı

Çubuk’un yaylalarında otlayan dana ve kuzular, Halil İbrahim Sofrasında nefis kebaplara dönüşüyorlar. Her gün en lezzetli döner ve kebapların yapıldığı Halil İbrahim Sofrasında, Et Döner, Tereyağlı İskender ve Kebap çeşitlerini Çubuk Turşusu eşliğinde yemenizi öneririz. Izgarada pişen etlerin lezzeti insanın aklını başından alıyor.

Çıtır çıtır lahmacun, lezzetli kuzu şiş, acılı Adana kebabı yemek isterseniz, size Halil İbrahim Sofrasına gitmenizi öneririz. Bu arada yemekten sonra Künefe yemeyi ihmal etmemenizi hatırlatırım. Bu lokantanın tadı dört mevsim aynı oluyor.

2_dsc4511.jpg2_dsc4509.jpgHalil İbrahim Sofrası haftanın 7 günü sabah 07.00'den akşam 22:00'iye kadar siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Yavuz Selim Mahallesi Atatürk Caddesi No:21/B Tel 0312 837 55 60 numaralı telefondan ev ve işyerlerine servisimiz bulunmaktadır.

2_dsc4525.jpg2_dsc4528.jpg2_dsc4518.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum