Ahmet GÖKTÜRK ;İl Başkanı Mahir Alay'a Soruyorum

Ahmet GÖKTÜRK ;İl Başkanı Mahir Alay'a Soruyorum

Büyük Birlik Partisi Eski Çubuk İlçe Başkanı Ahmet GÖKTÜRK Sosyal medya hesabından açıklama yaptı...

Değerli Dava Arkadaşlarım ve gözümün nuru Çubuklu Hemşerilerim;


Büyük Birlik Partisi Çubuk İlçe Başkanlığı görevinden alındığım halde Sayın Genel Başkanımızın bu hususta bir açıklama yapmamam ve sabırlı olmam hususundaki ricası üzerine açıklama yapmadım.

Ancak konunun basına yansıtılması karşısında kamuoyundaki dedikodu ve yanlış anlaşılmaların olduğunu gördüm.

İl başkanı tarafından yanlış anlaşılmaları düzeltecek bir açıklama yapılmasını bekledim, bu yönde bir gelişme olmaması ile birlikte açıklama yapma zorunluluğum hâsıl olmuştur;

Çubuk İlçemizde 6 yıla yakın süredir yürütmekte olduğum İlçe Başkanlığım süresince, şahsım ve Yönetim Kurulu Üyelerimle birlikte Muhsin Başkanımızın emaneti olarak gördüğüm Partimizi en iyi yerlere taşıdık.

30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli seçimlerinde yaklaşık 9000 oy alarak %17,44 lük bir oranla partimiz açısından rekor sayılabilecek bir sonuca ulaştık.

Partimizin savrulmalar yaşadığı, operasyonlar gördüğü dönemlerde duruşumuzu hiç bozmadık, bütün bu süreçlerde Çubuk Teşkilatı olarak üzerimize düşeni yaptık.

Uzun süredir, hem İl Başkanına hem de diğer parti üst düzey yetkililerine defalarca bakıma muhtaç hastam olduğunu beyanla görevi bırakmak istediğimi söylemiş olsam da Genel Başkan dahil diğer parti yöneticisi arkadaşlarca tarafıma sabırlı olmam ve göreve devam etmem gerektiği söylenmiş, böylelikle görevi bırakmam engellenmişti.

Ta ki en son 27/11/2018 tarihinde İl Başkanı Mahir Alay’ın daveti üzerine kendisi ile Genel Merkez buluşana ve kendisinin aday olduğu kongrede çubuk ilçe teşkilatı olarak kendisini desteklemediğimizi söyleyerek bundan dolayı bize tavrının olduğunu öğrenene kadar hiçbir sorunumuz yoktu.

Bunun üzerine kendisine hitaben bir il başkanı olarak;

Çubuk ilçenin hiç bir işine yardımcı olmadığını, hiç bir taleplerimize dönüş yapmadığını ifade ederek, bu şartlarda kendisi ile çalışamayacağımızı, zaten seçime çok az bir zaman kaldığı ve Genel Merkez tarafından sabırlı olmam söylendiği için şimdilik kerhen yürütmekte olduğum İlçe Başkanlığı görevinden yönetim kurulları ile birlikte istifa edeceğimizi belirttim.

İstifa edeceğimi bilen İl Başkanı Mahir ALAY el çabukluğu yapmış, istifa etmemizle tepki alacağını ve teşkilatlar nezdinde güven kaybedeceğini düşünmüş olmalı ki böylelikle şahsımı ve yönetimimi görevden alma yolunu seçmiştir.

Bu arkadaşa buradan sormak isterim ki;

1.İl başkanlığı seçiminde Sayın Genel Başkanımız Mustafa DESTİCİ bey kongre salonunda kendisini alenen desteklemese idi seçimi kazanabilecek miydi?

2.İlçe başkanlarının İl Yönetimine yazılmaları etik midir? ve bu duruma parti tüzüğü müsaade etmekte midir?

3.Bu güne kadar İl Başkanınca hangi ilçe başkanının hangi talebini karşılanmış? Hangi işi çözülmüştür?

4.Seçime çok az bir zaman kala, Büyük Birlik Partisi açısından Türkiye’nin en iddialı ilçelerinden biri olan ve Rahmetli Muhsin YAZICIOĞLU tarafından pilot bölge seçilerek üzerinde özel çalışılan Çubuk İlçe Teşkilatının tamda aday belirleme çalışmalarına hız verildiği bir zamanda görevden alınması ile hedeflenen şey nedir? Sayın Genel Başkanımız buna neden müsaade etmiştir.

5.Çubuk İlçe üç beş kişinin belediye meclis üyeliği hesabına mahkûm edilecek kadar önemsiz ve ucuz bir teşkilat değildir ve bu yüzden bizi görevden alanlar eğer samimilerse ve gerçekten başka hesaplar içerisinde değillerse bizim 2014 seçimlerinde çıkardığımız adaydan daha iyi bir aday çıkarmak ve aldığımız oydan daha fazla oy almak mecburiyetindedirler, aksi taktirde hiçbir mazeret bu gerçeği örtmeye yetmez.

Muhsin YAZICIOĞLU ile başladığımız bu yolda yılmadan yorulmadan mücadelemize devam edeceğimizi, Ülkemizin birliği ve beraberliği yolunda gerek Çubuklu hemşerilerimizin gerek dava arkadaşlarımızın hizmetimize ihtiyaç duyduğu her aşamada üzerimize düşeni yapmaktan kaçınmayacağımızı değeri kamuoyumuza saygı ile arz ederim.

BBP ÇUBUK ESKİ İLÇE BAŞKANI

AHMET GÖKTÜRK

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.