AHİD’DE, PROF. DR. EMRULLAH İŞLER “BİRLİK BERABERLİK” DEDİ

AHİD’DE, PROF. DR. EMRULLAH İŞLER “BİRLİK BERABERLİK” DEDİ

AHİD Bürokrasi Komisyonu, bu sefer de Ankara Milletvekili Sayın Prof. Dr. Emrullah İŞLER’i konuk etti.

 

Ankara’nın konuşulduğu toplantıya; Prof. Dr. Emrullah İŞLER’in yanı sıra AHİD Genel Başkan V. Zekai KILINÇ, Kadın Kolları Başkanı ve ekibi, bürokrasi çalışanları ile birlikte çok sayıda üye katıldı.

Bürokrasi Komisyonu Başkanı Mustafa AKDOĞAN’ın açılışını yaptığı toplantıda; Emrullah İŞLER, Ankara’yı daha güzel bir başkent yapmak için Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Ankara’nın doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine her girişine Başkente yakışır kapılar yapılacağını; metroların havaalanı dahil bir an önce bitirileceğini; şehir hastaneleri kurulacağını bunlardan etlik bölgesine yapılacak olanın ihalesinin yapıldığını; Ankara trafiğinin rahatlatılması için alt-üst geçitler dahil alternatif yollar yapılacağını; Kızılay’ın aydınlatılacağını; Ulus projesinin büyük bir hızla devam ettiği gibi birçok hizmetin yapılacağını söyleyen İşler, Ankara için daha çok çalışacaklarının sinyallerini verdi.

 

AKDOĞAN’ın, “Ankara’da birçok sayıda STK var Ankara’nın müştereklerinde bir araya gelmeleri için neler yapılabilir?” sorusu üzerine; İŞLER, bunun önemli bir konu olduğunu, küçük olsun benim olsun demenin doğru olmadığını, bu STK’ların bir federasyon çatısı altında birleşmesinin çok daha güzel olacağını ve böylece el ele vererek müreffeh bir Ankara için daha iyi çalışabileceklerini ifade etti. Toplantıda, BİRLİK VE DAYANIŞMAYA vurgu yapan Sayın Vekil, memnuniyetini dile getirerek daha geniş katılımlı bir beraberlikte buluşmaları temennisi ile toplantıdan ayrıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.