2 Yılda 17 Bin Metre Yol Asfaltlandı

2 Yılda 17 Bin Metre Yol Asfaltlandı

Çubuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından iki yılda 19 bin 628 metre yol açılırken, 17 bin metre yolun da asfaltlandığı belirtildi.

Çubuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede Atatürk, Barbaros, Cumhuriyet, Fatih, Muhsin Yazıcıoğlu, Yavuz Selim ve Yıldırım Beyazıt Mahallelerinde iki yılda 19 bin 628 metre imar yolu açarken, 17 bin metre uzunluğundaki yolu da asfaltladığı belirtildi.

İlçede yürütülen yol ve kaldırım çalışmalarını değerlendiren Çubuk Belediyesi Fen İşleri Müdürü Akif Çiftçi, gece gündüz demeden yol açma ve asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini kaydetti.

Hızla büyüyen ilçenin yol ve kaldırım ihtiyaçlarını kısa sürede karşılamak için bir taraftan Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalıştığını diğer taraftan da kendi ekiplerinin çalıştığını aktaran Çiftçi, belediye olarak halka en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olduklarını ifade etti.

Çalışmalarını sokak sokak grafiklerle anlatan Çiftçi, “Belediye Başkanımız Sayın Dr. Tuncay Acehan’ın emir ve direktifleriyle ilçe genelinde ara vermeden yol açma, asfalt yama ve serim ile kaldırım yapım işlerine devam ediyoruz. Bu çalışmalar kapsamında yaklaşık 2 yılda 19 bin 628 metre imar yolu açılırken, 154 bin 514 metreküp mekanik malzeme serimi yapıldı. Sadece ilçe merkezinde 17 bin metre yolda 43bin 372 ton asfalt serim işi yapıldı. İlçe merkezindeki 7 mahallede 8 bin 816 metre bordür döşenirken, bin 597 metrekare kaldırıma parke ve 4 bin 435 metrekare kilitli taş döşendi. Bunlarla birlikte gerekli görülen cadde ve sokaklarda asfalt yaması yapıldı. Bu sürede Çubuk genelinde kaldırım ve bordür tamirlerine, engelli rampası yapımı işlerine de devam edildi” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum