15 Bin Kişi Telekom’a Başvurdu

15 Bin Kişi Telekom’a Başvurdu

Çubuk 'ta 15 bin telefon abonesi, sabit ücretin kaldırılması ve geçmişe yönelik tahsil edilen fatura bedellerinin iadesi için Çubuk Telekom Müdürlüğü’ne dilekçe verdi.


Çubuk ve Köylerin'de sabit telefon abonesi olan vatandaşlar, Beykoz Kaymakamlığı Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti Başkanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda harekete geçip, dilekçe verdiler. Sabit telefon ücretlerinin kaldırılmasını ve daha önce ödedikleri paraların iade edilmesini isteyen vatandaşlar, Çubuk Telekom Müdürlüğü'nde uzun kuyruklar oluşturdular. 

Çubuk Telekom yetkilileri ise oluşan kuyruklar üzerine Beykoz Kaymakamlığı Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti'nin aldığı kararırın yasal bir önemi bulunmadığını ifade ettiler. Telekom yetkilileri, sabit telefon ücreti uygulamasının tüm AB ülkelerinde daha yüksek olduğunu ifade ettiler. Yetkililer, sabit telefon ücretlerinin İrlanda'da 24 Auro, Hollanda'da 18 Auro, Yunanistan'da 15 Auro olduğuna dikkat çektiler.

Çubuk'ta günde yaklaşık 600 civarında sabit telefon abonesinin dilekçelerini tek tek deftere kaydederek, resmi işlem başlatan Çubuk Telekom görevlileri, köylerden gelen abonelerle birlikte sabit telefon ücretlerinin iptali için dilekçe verenlerin sayısının 18 bine ulaşmasını beklediklerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum