1 terörist yakalandı

1 terörist yakalandı

Yapılan operasyonlarda Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde bir terörist yakalandı.

Güvenlik güçlerince Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde bir teröristin yakalandığı bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan terörle mücadeleye ilişkin duyuruda, Diyarbakır'ın Çermik ilçesi dağlık arazi kesiminde 14 Haziran Perşembe günü arama tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçlerince saat 18.00 sıralarında terör örgütü mensubu bir teröristin yakalandığı belirtildi.

Duyuruda, Şırnak'ın Güçlükonak ilçesi dağlık arazi kesiminde güvenlik güçleri tarafından dün saat 06.31'de yapılan arama tarama faaliyeti sırasında terör örgütü mensupları tarafından araziye döşenen el yapımı patlayıcı maddenin patlatıldığı, olayda herhangi bir can ve mal kaybının meydana gelmediği kaydedildi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde dün sabah bir evde yapılan aramada ise terör örgütüne ait bir adet piyade tüfeği, bir adet makineli tüfek, dört adet piyade tüfeği şarjörü, bir adet el bombası ve çok miktarda mühimmatın ele geçirildiği, olayla ilgili tahkikatın devam ettiği belirtildi.

Duyuruda, Tokat'ın Almus ilçesi dağlık arazi kesiminde 14 Haziran Perşembe günü güvenlik güçleri tarafından yürütülen arama tarama faaliyeti esnasında da terör örgütü mensupları tarafından kullanılan bir sığınakta çok miktarda yaşam malzemesinin ele geçirildiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.