1. Ankara Instagram Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

1. Ankara Instagram Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Ankara Kalkınma Ajansının Ankara ilçelerinin özellikli yönleri ile tanıtılması ve mevcut turizm potansiyelinin harekete geçirilmesi hedefi doğrultusunda düzenlediği 1. Ankara Instagram Fotoğraf Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu.

1. Ankara Instagram Fotoğraf Yarışması kapsamında Ankara’nın sahip olduğu yerel tabiat varlıklarını, yöresel ve turistik zenginliklerini #Ankaradagezilecekçokyervar etiketini ekleyip, @cityofankara Instagram hesabından bahsederek paylaşan 316 fotoğraf değerlendirildi. Yarışmada birincilik ödülünü Maksut Çubuk, ikincilik ödülünü Muhammed Diler, üçüncülük ödülünü F. Dilek Uyar aldı. Birinci mansiyon ödülünü Giray Kocaman, ikinci mansiyon ödülünü Aynur Bostan, üçüncü mansiyon ödülünü Abdullah Durman almaya hak kazandı.

1. Ankara Instagram Fotoğraf Yarışması’nda birinciye fonksiyonlu fotoğraf makinesi, ikinciye laptop, üçüncüye cep telefonu, birinci mansiyona Ankara’da yer alan 4 veya 5 yıldızlı termal otellerin birinde bir gece çift kişi konaklama bedeli ve ulaşım masrafları, ikinci mansiyona bir kişilik yurt içi gidiş-dönüş uçak bileti, üçüncü mansiyona Ankara’da alaturka bir restoranda çift kişilik akşam yemeği bedeli ve sergilenmeye layık görülen 15 adet fotoğraf için 100 TL ödül verilecek. Ödül tutarı, katılımcılara ödül töreni sonrasında takdim edilecek. Seçici kurulun ödüle ve sergilenmeye değer gördüğü fotoğrafların sahiplerine eserlerinin dereceye girdiğini ve sergilenmeye değer görüldüğünü ifade eden bir katılım belgesi verilecek. Ödül töreni tarihi ve yeri Ankara Kalkınma Ajansı resmi web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık yarışmaya ilişkin, “Ankara’nın kültürel ve tarihi çeşitliliğini yansıtacak, yöresel değerlerini ön plana çıkartacak, kaybolmaya yüz tutmuş değerlerin yeniden canlanmasını sağlayacak olan 1. Ankara Instagram Fotoğraf Yarışması’nın Ankaratanıtımına olumlu katkılar sağlayacağına inanıyorum. Sosyal medyanın giderek yaşamın her safhasına girdiği günümüzde Ankara’nın sahip olduğu bu değerlerin Instagram üzerinden yaygınlaşması da gerekmektedir” dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.