Yukarı Çavundur İlköğretim Okulun'dan Büyük Başarı

Yukarı Çavundur İlköğretim Okulun'dan Büyük Başarı

Milli Eğitim Bakanlığının yürüttüğü “ bu benim Eserim” proje yarışma çerçevesinde Yukarı Çavundur İlköğretim Okulu öğrencileri Fen ve Teknoloji dalında hazırladıkları 8 proje ile Ankara elemelerine katıldılar.


Hazırlanan  8 projeden 2 tanesi Bölge seçmelerine ( Ankara, Kastamonu, Bolu, Çankırı, Karabük, Zonguldak, Çorum gibi illerin katıldığı ) katılmaya hak kazanmıştır. Yukarı Çavundur İlköğretim Okulu Öğrencilerinden Berkay GÜLHAN" ın hazırladığı “ Herkes Hoplasın Motor Sallasın” adlı fen ve Teknoloji Projesi bölge elemelerini de geçerek finale kaldı. Yüzlerce projenin yarıştığı yarışmada Çubuk İlçesinden sadece Yukarı Çavundur ilköğretim Okulu fen projesinin finale kalması rakiplerinin de Ankara da bulunan özel okullar olmasından dolayı Yukarı Çavundur İlköğretim Okulu"nun bu başarısı Eğitim camiasında taktirle karşılandı.


Yine Çubuk İlçe Milli Müdürlüğü"nce hazırlanan Türk Halk Müziği Yarışmasında yarı Finale en yüksek puan alarak ( 100 üzerinden 99 ) kalan öğrenci Faruk ÜNAL"ında başarısı belde halkı tarafından sevinçle karşılandı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Yukarı Çavundur Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN “ Okulumuzun Müdürlüğünü 3 yıldır sürdüren Fehmi ALCAN ve öğretmen arkadaşlarının gerçekten özveriyle çalıştıklarını, kendilerinin de her zaman eğitimin yanında olduklarını, eğitime destek verdiklerini ve sonuçta böyle başarılara ulaşılacağını vurguladı.

Ayrıca Yukarı Çavundur İlköğretim Okulunda 08/04/2008 tarihinde Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN" in daveti ile Orman genel Müdürlüğünün “ Tiyatro Dalı İle yapmış olduğu GAK Karga 003 gösterisi sergilendi.
Oyunda ;
- Çevre Duyarlılığı,
- Orman ve Hayvan Sevgisi,
- Fidan Dikimi;
- Orman Yangınları ile İlgili Alo 177"nin önemi Vurgulandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum