YOZGATSPOR , ÇUBUK’A KİLİTLENDİ

YOZGATSPOR , ÇUBUK’A KİLİTLENDİ

Yozgatspor 1959 FK tecrübeli teknik adamı Feridun Dündar Cumartesi günü hain terör örgütünün gerçekleştirdiği ve 49 vatandaşın şehit düştüğü saldırıyı futbolcular ve teknik heyet olarak kınadıklarını söyledi

Yozgatspor 1959 FK tecrübeli teknik adamı Feridun Dündar Cumartesi günü hain terör örgütünün gerçekleştirdiği ve 49 vatandaşın şehit düştüğü saldırıyı futbolcular ve teknik heyet olarak kınadıklarını söyledi. Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta mücadele eden Yozgatspor 1959 FK geçtiğimiz haftanın bay olarak geçmesinden sonra Ankara Çubuk karşılaşması için tüm hazırlıklarını aralıksız devam ettiriyor. 

Haftalık olağan değerlendirme toplantısında hafta sonu İstanbul’da yaşanan hain saldırıyı kınadıklarını kaydeden Dündar, “Memleketimize yapılan hain saldırıyı teknik heyet ve futbolcular olarak şiddetle kınıyoruz. Vatanımızın milletimizin başı sağ olsun. Bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin” dedi.

 DÖNÜM NOKTASI 

Önümüzdeki Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Ankara Çubuk karşılaşmasının dönüm noktası olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam Dündar, “Çubuk karşılaşması bizim için çok önemli bir maç.

 Bizim için bir dönüm noktası ve kaderimizi belirleyecek bir maç. 

Pazar günü Çubuk karşılaşmasını izledim, analizini yaptık. Hedefimiz 3 puan, kesinlikle oradan 3 puanla dönmeyi hedefliyoruz. Oyuncularımız teknik ekibimiz yönetimimiz bu karşılaşmaya kilitlendi.

 Yine vurgulamak ve söylemek istiyorum ki Çubuk karşılaşması bizim için çok önemli bir karşılaşma. 

Çubuk maçını aldığımız zaman biz şampiyonluk için yüzde 50 ortak oluruz” ifadelerini kullandı. 

TAKIMDA EKSİK YOK HEDEF 3 PUAN 

Takımda herhangi bir eksiğin olup olmadığı sorusu üzerine konuşan Dündar, “Şuanda sakat oyuncumuz yok biraz İlhan Özbay’ın antrenmanda sıkıntıları var onu da bu hafta içi masörümüz tedavi ediyor, kısmet olursa Çubuk karşılaşmasında yerini alacak. Şu anda bir eksiğimiz yok tek hedefimiz 3 puan” dedi.

“İnanmış bir ekibiz, biz bu işe oyuncularımızla baş koyduk” diyen Dündar; “Çubuk ağır ama  iyi oyuncularla kurulu bir takım. Yabana atılacak bir takım değil. 

Çünkü sahasında oynuyor. canı yandı mutlaka onlar da galibiyet için çıkıyor. Ama şunu söylüyorum biz inanmış bir ekibiz, biz bu işe oyuncularımızla baş koyduk. Bunun sonucu da inşallah Çubuk maçına yansır. 

Biz buradan 3 puanı alıp devre arasına gireceğiz. Devre arasında da  gereken takviyeleri yaparak eksikliklerimizi gidereceğiz. Devre arasından sonra karşılaşacağımız  Nevşehir maçına da farklı bir takım olarak çıkmayı düşünüyoruz. Çubuk maçı bizim dönüm maçımız.Takım Perşembe günü toplanmıştı antrenmanlarımız burada devam ediyor. Oyuncularımızın hepsi burada, izin vermedik. Hemen hemen 10 gündür buradayız” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.