Yıldızlar Voleybol Müsabakaları Yapıldı

Yıldızlar Voleybol Müsabakaları Yapıldı

Çubuk'ta düzenlenen "Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası" müsabakaları sona erdi. Müsabakada derece alan sporculara madalyaları düzenlenen törenle verildi.

Çubuk Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği turnuva, Çubuk Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. İlçedeki tüm ilköğretim okullarının katıldığı voleybol turnuvası, çekişmeli geçti.

Final karşılaşmalarını Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak'ta öğrencilerle birlikte izledi. İki hafta süren ve ilköğretim okullarının katıldığı voleybol müsabakalarının final maçları renkli görüntülere sahne oldu. Çekişmeli geçen maçlar, seyircisi, sloganları ve galibiyet kutlamaları ile hafızalarda kalacak.

Çekişmeli geçen maçlar sonunda yapılan madalya töreninde Atatürk İlköğretim öğrencileri birincilik kupasını Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'in elinden aldı. Başkan Özden'in tek tek öğrencileri tebrik ederek, öğrencilere ve antrenörlere birincilik madalyalarını taktı. Çubuk İlköğretim Okulunun kupa ve madalyalarını takdim eden ise isim ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak oldu. Müsabakalarda büyük efor sarf eden takımlardan biri olan Yükselen Koleji öğrencileri ise kupalarını İlçe Spor Müdürü Hadi Alpay elinden aldılar.

Ödül töreninde aynı gün biten Erkekler Yıldızlar Futbol Turnuvası'nın madalyaları da verildi. Futbolda bu yılın şampiyonu yine Atatürk İlköğretim oldu. Barbaros İlköğretim Okulu ikinci, Aksoy Koleji ise üçüncülük kupasını Şube Müdürü Mustafa Mesçioğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aysel Neşeli ve Özel Kalem Müdürü Yusuf Akkaya'dan aldı.

Madalyaların verilmesin ardından öğrencilere hitaben konuşan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, başarılı organizasyondan dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Toprak'ı ve ekibine teşekkür etti. Konuşmasında okullar ve öğrenciler için yaptıkları çalışmaları da anlatan Başkan Özden, ilçede açacakları 'Okuma Evleri'nin müjdesini de verdi.

Daha sonra konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Toprak ise, kendilerini ve öğrencileri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Lokman Özden'e teşekkür etti. Sporun ilçede gelişmesi için yeni bir adım atacaklarını söyleyen Toprak, okullarda her branş için spor kulüpleri kuracaklarını belirtti.

Ödül töreninin ardından dereceye giren tüm voleybolcular, Başkan Özden ve beraberindeki ilçe protokolü, okul müdürleri, antrenörleri ile hatıra fotoğrafı çekindiler.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.