Yıldırım Okçuluk Yaz Turnuvası

Yıldırım Okçuluk Yaz Turnuvası

Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Olimpik Okçuluk Takımı, 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.

Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Olimpik Okçuluk Takımı, katıldığı ilk turnuva olan Yıldırım Okçuluk Yaz Turnuvası'nda 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı, takım olarakAnkara birincisi oldu.

Türkiye Okçuluk Federasyonu Ankara İl Temsilciliği’nin destekleriyle Yıldırım Okçuluk İhtisas Spor Kulübü'nün organizasyonuyla merkezYenimahalle ilçesinde düzenlenen turnuvaya katılanÇubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Olimpik Okçuluk Takımı, ilk kez katıldığı turnuvada elde ettiği başarıyla ilçenin gururu olmayı başardı.

Uzun süren hazırlıkların sonunda başarı elde etmenin sevindirici olduğunu söyleyen ÇubukBelediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Olimpik Okçuluk Takımı Antrenörü Murat Arıöz, hedeflerininTürkiye Şampiyonası'nda başarı elde etmek olduğunu belirtti.

Okçuluk takımının Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ın talimatları üzerine kurulduğunu hatırlatan Arıöz, başarının imkansız olmadığını verilen desteklerle ve azimli çalışma neticesinde olimpik okçuluk gibi sporda kısa sürede kanıtlandığına inandığını kaydetti.

Elde ettikleri başarıyı tüm ilçe halkına arman ettiklerini vurgulayan Arıöz, şunları aktardı:

‘’Turnuvaya küçükler ve gençlerde 10 öğrenci ile katıldık. Ankara genelinden 5 kulüp ve 125 sporcunun katıldığı turnuvada yapılan zorlu müsabakalar neticesinde bireyselde 9-10 yaş kategorisinde İbrahim Yıldız birinci, 11-12 yaş kategorisinde Arda Kesen ikinci, Burak Çayırhanüçüncü, Sami Ferhat Göz, dördüncü oldu. Ayrıca 11-12 yaş kategorisinde Arda Kesen, Burak Çayır ve Sami Ferhat Göz’den oluşan takımımız birinci, 9-10 yaş kategorisinde İbrahim Yıldız, Eymen Acar, Abdullah Bektaş ve Mustafa Sami Bayır’dan oluşan takımımız ikinci, 13-14 yaş kategorisinde ise Tuna Acehan, Furkan Çayırhan ve Arda Şahin’den oluşan takımımız ise üçüncü oldular. Başta sporcularımızı ve onlara her daim destek olan ailelerine teşekkür ediyorum. Turnuvamıza katılarak sporcularımıza manevi destek olan Kaymakamımız Cemal Şahin’e ve her daim bizlere destek olan Belediye Başkanımız Tuncay Acehan'a sporcularımız adına teşekkür ediyorum.’’

Arıöz, gelecek aylarda düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na katılmak için çalışmalara yoğunlaştıklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.