Yaz Spor Okulları Açıldı

Yaz Spor Okulları Açıldı

Çubuk Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim müdürlüğünce organize edilen yaz spor okulları başladı.Yaz spor okulları futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi , badminton , atletizm , güreş ve taekwondo dallarında faaliyet gösterecek.

Çubuk Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim müdürlüğünce organize edilen yaz spor okulları başladı.Yaz spor okulları futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi , badminton , atletizm , güreş ve taekwondo dallarında faaliyet gösterecek. İlçe genelinde 200 öğrencinin katılımıyla başlayan yaz spor okullarına çubuk kaymakamı Meftun Dallı , top, forma gibi 4 milyara yakın spor malzemesi yardımında bulundu. İlçe milli eğitim müdürü M. Mensur Toprak “yaz spor okullarımızda önümüzdeki yıllarda değişik branşlarda da faaliyetlerimiz devam edecektir. Bu faaliyetler öğrencilerimizin yaz tatillerini en verimli şekilde değerlendirecekleri bir fırsattır.” dedi


Futbol hariç her branşa ait öğretmen görevlendirildi. Futbol da ise 3 ve 1 koordinatör öğretmeni olmak üzere 11 öğretmen görevlidir. Öğrencileri ziyaret eden Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı öğrencilere , onların gelecekte daha başarılı olmaları için sağlıklı olmaları bunun içinde spor yapmaları gerektiğine inandığını söyledi. Öğrencilerin kabiliyetlerini geliştirmelerinde yardımcı olmak , spor alanında Türkiye"yi temsil etmek ve Avrupa şampiyonalarına girmek için güzel bir fırsat olduğunu belirtti.


Yaz okullarına ilköğretim 3. sınıftan lise son sınıfa kadar olan öğrenciler alınmakta. Bu yıl geç başlayan yaz okulları ve önümüzdeki yıl daha erken başlaması beklenen yaz okulları 1 eylülde sona erecek. Kayıt için ise halk eğitim merkezine sadece kimlik fotokopisi ve branş seçim dilekçesiyle başvurmak yeterli olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum