Yaz Kur'an Kursları Pazartesi Başlıyor

Yaz Kur'an Kursları Pazartesi Başlıyor

Çubuk'ta Müftülük Tarafından Her Yıl Okulların Tatil Olmasıyla Birlikte Düzenlenen Yaz Kur'an Kursları İçin Kayıtlar başladı.

Çubuk İlçe Müftüsü Ali Canbolat, 22 Haziran'da Başlayacak Yaz Kur'an Kursları İçin Ailelere Çocuklarını Kurslara Göndermeleri Çağrısında Bulundu.

Çubuk merkez köy ve kasabalarında bulunan bütün camilerde, kız Kur'an kurslarında ve Gökçe Yatılı Kur'an Kursu'nda yaz kurslarının 22 Haziran'da başlayacağı bildirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Müftüsü Ali Canbolat ,Çubuk genelinde düzenlenen yaz Kuran kurslarından yararlanmak isteyen öğrenciler için kurs kayıtlarının başladığını söyledi. Yaz Kur'an kurslarının önemine değinen Canbolat, bu kurslara katılan öğrencilerin hem Kur'an-ı Kerim öğrendiklerini hem de İslam dini, ahlak ve inanç konuları ile Hazreti Peygamber'in hayatıyla ilgili bilgiler edindiğini dile getirdi. Müftü Ali Canbolat, Kur'an kurslarında İslam'a göre iyi bir insan olmanın gerekliliğini de öğrettiklerini, çocukları kötü alışkanlıklardan koruduklarına dikkat çekti.

Çocukların özellikle yaz dönemlerinde dinlenmenin yanı sıra sosyal aktivitelere de ihtiyacı olduğunu vurgulayan Canbolat, "Bu kurslar aracılığıyla çocuklar hem yeni arkadaşlarla tanışmış oluyorlar hem de dinimizi öğreniyorlar." dedi. Canbolat, bütün çocukların bu fırsatı kaçırmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum