ŞEVKET TANDOĞAN

ŞEVKET TANDOĞAN

YA İSTİKRAR, YA KAOS!

    Ülkemiz, milletimiz ve tüm dünya için, özellikle de İslâm âlemi için tarihî bir dönüm noktası olan 7 Haziran seçimi, hayâtî derecede önemli ve ciddî sonuçlar doğurabilecek mahiyettedir. Seçmenler hangi partiye oy verirse versin, sonuç itibariyle sandıktan iki netice çıkacak: YA İSTİKRAR, YA KOALİSYON.

          CHP, MHP, HDP arasında kurulacak koalisyon ise naçiz kanaatime göre karmaşa ve kaos doğurur. Birbiriyle kanlı bıçaklı zıt kutupların ortak noktada anlaşarak ülkeyi güzelce yöneteceklerini düşünmek safdillik olur.  Bu üç parti İktidarı bölüşerek, kendilerini destekleyen güçlerin medya ve finans ayakları ile PKK, DHKP-C ve diğer paralel, legal ya da illegalörgütlerin cirit attığı sıkıntılı bir dönem yaşanır.

          Eski Türkiye’deki koalisyonlar döneminin istikrarsız, karanlık ve yağma günlerini yaşayanlar bilir:Baskıcı ve yasakçı bir yönetim, ülke bakımsız, insanlar umutsuz, hazine tamtakır, yabancılara el açan, itelenen soyulan geri bir ülke. Bugün nereden nereye geldik iyi görmeliyiz.

          Elbette hükümetin de kusurları var. Yapılacak çok işler var. Zaten mükemmel kim var? Ancak Cumhuriyet tarihimizin en muhafazakâr, en çalışkan, en özgürlükçü demokrat ve en istikrarlı yönetimi Ak Parti hükümetleridir. Efendim! BOP eş başkanıymış, zina bu dönemde serbest olmuş, mezhepsizmiş, yolsuzluklarmış vs. Bunlara takılıp kalmayın.Zaten ülkede her şey serbest.Eksilerin yanında artılara,binlerce hayırlı hizmetlere bakın.

          Bugün ekonomisini güçlendirerek yerli savunma sanayiini kuran ve üreten, büyük yatırımlarla dünya ile rekabet eden, emperyalistlere boyun eğmeyen ve dünyadaki tüm mazlumların umudu olan istikrarlı bir Türkiye var.Bu gelişme ve büyümeden dış ve iç şer mihraklar, ezelî düşmanlar haçlılar, Siyonistler emperyalistler çok rahatsız oldular. Hükümeti ve Sayın Cumhurbaşkanı’nı devirmek istiyorlar.

          Yaklaşan seçim öncesi tabloya bakarsanız; tek başına elif gibi dimdik Ak Parti ve onun kurucusu Sayın Cumhurbaşkanı, karşı cephede sağdan-sola tüm partiler, paralel yapılar, illegal örgütler, Siyonist ajanlar, bazı Müslüman gurupların başındaki kuklalar koro halinde ağız birliği yapmış aynı safta hükümete vuruyorlar. Dindar geçinen gâfiller “Bu hükümetin gitmesi için PKK desteğindeki partiye de oy veririm” diyor.

          Şer ittifakına dâhil olan New York Times adlı Siyonist gazete, bir asır önce Osmanlının yıkılması için çalışırken Sultan Abdülhamit hakkında hangi yalan ve iftiraları yazmış ise, bugün de Sayın Cumhurbaşkanı hakkında benzer yayınları yapıyor. Aynı gazete ve Türkiye uzantıları Merhum Adnan Menderes ve Turgut Özal için de aynı şeyi yapmışlardı.

          Ülkemizde akl-ı selim sahibi, haktan yana milyonlarca vatandaşımız, kardeşimiz istikrar adına hükümetin devamını istediği gibi, Mısır, Suriye, Irak, Libya, Tunus, Cezayir ve diğer İslam dünyasındaki zalimlerin idaresinde ezilen milyonlarca Müslüman da bunu istiyor ve dua ediyorlar. Öyle inanıyorum ki, Allah dostlarının himmeti de bu yönde.

          Yapılan işin sonucuna bakılır. Ne yaptığınız değil, hangi yolda nereye varıyorsunuz? Buna itibar edilir. Hangi partiye ve siyasi düşünceye sahip olursanız olun, oyunuzu kullanırken sadece iki tercihten birini seçmiş olacaksınız. YA İSTİKRAR, YA KAOS.Üçüncü bir ihtimal görünmüyor.

Huzur ve güven içinde kardeşçe bir seçim yapılmasını ve hayırlı sonuçlar doğurmasını dilerim. Umarım akl-ı selim gâlip gelir.

 

 

 

 

 

Bu yazı toplam 2126 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum